Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ben bi pvp sw oynuorum baska pvp sw lere bakıyorum adamlar lınk koymamıs mesele ORNEK:
ağLar : Winqm
Winqm-2
Winqm-3
Winqm-4
Winqm-5
Winqm-6
Winqm-7
Winqm-8
Winqm-9
Winqm-10
BU AĞLAR NEREYE YAZILIYOR
tüm agın şifresi :
123 BU NE
mc : 5.68.241.120 BU NE İSE YARIYOR
ÜYeliq sitesi : 5.68.241.120 (BU SİTEYE NASIL GİRİLİYOR) Lutven yardıımm !
ağLar : Winqm
Winqm-2
Winqm-3
Winqm-4
Winqm-5
Winqm-6
Winqm-7
Winqm-8
Winqm-9
Winqm-10
BU AĞLAR NEREYE YAZILIYOR
tüm agın şifresi :
123 BU NE
mc : 5.68.241.120 BU NE İSE YARIYOR
ÜYeliq sitesi : 5.68.241.120 (BU SİTEYE NASIL GİRİLİYOR) Lutven yardıımm !
arkadaşım eğer hamachin tr ise başka bir ağa katıl seçeneqinden Winqm cart curt yazabilirsin.. Onu yazdıqının altında o ağın şifresi warsa eğer altta o kutucuqa örneqin 123 yazarsın entere basarsın ağa katılırsın.. Gelelim mc ye mc dediqimiz şey ip adress qibi bişeydir.. Yani ilk olarak " Googleye Mc set yazıp çıkan şeyleri indirmelisin.. ! " İndirdiqin dosyada " Mc.txt " yani Mc adında bir not defteri olucaktır onun içine ağdaki kurucunun yani ağ kurucusunun Yanında yazan 8.123.123. qibi şeyleri kopyalayıp o mc not defterinin içine yazıcaksın.. ! Yada ağ kurucusunun üzerine sağ tıklayıp adresi kopyala dedikten sonra mc not defterine qelip yapıştır diyebilirsin.. Sonra bunları hiç daha oyuna girilmemiş mt2 tr nin içine atıcaksın.. Yani metin2 yi silip baştan yükleceksin we hiç oyuna girmeden bu işlemleri qerçekleştirceksin.. Daha sonra üyelik için ağa katıldıktan sonra o werilen siteye qirip weya o mc not defterine yazdığın ip adresi qibi sayılarla üyelik alabilirsin üyelik aldıktan sonra indirdiqin mc setin hepsini dediqim qibi metin2 nin içine atıcaksın.. Mc setin içinde olan sura resimli .exe den oyuna girebilirsin kardeşim.. =) Benden bu kadar k.bakma ..Eğer oyuna girerken log hatası alıyorsan burdan yaz yardım ederim.. ! K.qelsin
qine Bise anlamadım adamlar lınk verıo uyelik :3232.1312.12.231 mesela tıklıom sayfaya baslanmıo acılmıo bide ağa nasıl katılıyor onu demek ıstedımBİDE HACHMAİ SW MIDIR NEDIR BENIM DEIL O SW BEN SADECE GIRIOM ADAMLARIN VERDİ O Wanq mıdı nedı onları nereye yazıp gırecegım dıyorum
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)