Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Buz zindani ve 80 silahları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdda61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaslar forumda o kdr cok konu var kı ıyıce kafam karıstı. Buz zindanina gitmek istiyorum ve 80 silahlarini adam gibi gormek istiyorum. Bir iki arkadasin aciklamalari var. Acaba cince client kullanmadan ( ingilizce olur ) bu ozellıkleri temin etme imkanim var mi? Simdiden tesekkürler...

kardeşim çinceden girersen kendinde göreceksinki bu 80 level silahlarının ortalama larını saldırı hızlarının ne kadar ggüçlü oldun ayrıca 61 kalkanları ndan tutun 75 silahları gibi güzel itemler buz zindani 2 kattan düşer açilcak falan dediler buz zindanı işallah açılırda sizde görürsünüz

Simdi yeni gelen patch ile buz zındanı acılacak ve 80 lwl silahlarini gorebilecek miyiz?

kardeş inglizceden girersen test ettim 92 silahlarına kadar tum silahlar acık oluyor ama buz zindanında dusbilcek muho ejderha bıcağı partizan gibi şeyler dusmuyor ama 2.katta su ejderhası açık oluyor ondan 92 silahı indirebilirsin ote yandan çincede 80 silahına kadar açık ama buz zindanından cok iyi item kasabiliosun markette 200m olan 7.efsunu sadece çincede dusurebilirsin onun kotu yanı ise anlaşılmaması

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri