ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

malesef tamamen bıraktım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan by yusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 511

by yusuf

Level 6
TM Üye
Konular
33
Online süresi
7h 39m
Reaksiyon Skoru
62
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
126
MmoLira
163
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

oyunu 2 senedir oynuyom tam tamına 4 tane 99 1 tanede 127lwl ve hepside sura bırakmamım sebebi itemler sürekli kaybolur pcde virüs yok keylogger yok ama neden kayboluyor anlamış değilim çar boşa gitmesin diye birisine son kalan 85sura 7efsunlu full +9 çar vercem karşılık istemiyom silinmesin diye vercem sadece özel mesaj atın yeter ticket çok attım ama bi sonuç çıkmadı herkese elvada iyi günler

Msn den herhangi bir dosya felan atarlarsa kabul edersen icinde virüs olabilir çarlarını öyle çalmış olabilirler .

Sadece evinde giriyorsan ve şifreni kimseyle paylaşmıyorsan sorun olmaz . İnternette felan girersen çarlarının öyle çalınmasıda muhtemel ...

Reelde başarılar dilerim :)

Msn den herhangi bir dosya felan atarlarsa kabul edersen icinde virüs olabilir çarlarını öyle çalmış olabilirler .

Sadece evinde giriyorsan ve şifreni kimseyle paylaşmıyorsan sorun olmaz . İnternette felan girersen çarlarının öyle çalınmasıda muhtemel ...

Reelde başarılar dilerim :)

sağol teşekkür ederim msnden dosya gönderme alma yapmadım ama intde çok dosya indiryom ve bu dosyalar 3gbden aşşası olmaz virüsde çokmuş zaten 2309 virüs çıktı hepsini bugün sildim belki yeniden başlicam

realde basarılar

hayrllısı olsn

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri