- Konular
- 33
- Online süresi
- 7h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 62
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 163
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
oyunu 2 senedir oynuyom tam tamına 4 tane 99 1 tanede 127lwl ve hepside sura bırakmamım sebebi itemler sürekli kaybolur pcde virüs yok keylogger yok ama neden kayboluyor anlamış değilim çar boşa gitmesin diye birisine son kalan 85sura 7efsunlu full +9 çar vercem karşılık istemiyom silinmesin diye vercem sadece özel mesaj atın yeter ticket çok attım ama bi sonuç çıkmadı herkese elvada iyi günler
- Konular
- 238
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
Msn den herhangi bir dosya felan atarlarsa kabul edersen icinde virüs olabilir çarlarını öyle çalmış olabilirler .
Sadece evinde giriyorsan ve şifreni kimseyle paylaşmıyorsan sorun olmaz . İnternette felan girersen çarlarının öyle çalınmasıda muhtemel ...
Reelde başarılar dilerim
Sadece evinde giriyorsan ve şifreni kimseyle paylaşmıyorsan sorun olmaz . İnternette felan girersen çarlarının öyle çalınmasıda muhtemel ...
Reelde başarılar dilerim

- Konular
- 33
- Online süresi
- 7h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 62
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 163
- DevLira
- 0
Msn den herhangi bir dosya felan atarlarsa kabul edersen icinde virüs olabilir çarlarını öyle çalmış olabilirler .
Reelde başarılar dilerim![]()
sağol teşekkür ederim msnden dosya gönderme alma yapmadım ama intde çok dosya indiryom ve bu dosyalar 3gbden aşşası olmaz virüsde çokmuş zaten 2309 virüs çıktı hepsini bugün sildim belki yeniden başlicam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)