Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar ;
Herkes WolfTeam Aeria Hediye Yolluyor (!) diyor . ben Günlük Sabah 10:00 Gece 12:00 Arası Full Onlineyim 1 Tane Hediye Gelmedi Sadece Kendi ALdığım Silahlar Var. 5 dk önce [GS]Ghost ile Deathmatc ağır silah modu oynuyorduk Sonuna Kadar Oynadım 1 hediye bile yollamadı WolfTeam TR de yollamıyor ama orda çok insan var Zevkli oluyor burası sıkıcı geldi bana ucuz ama bilmiyorum valla size bi sorayım dedim neden yollamıyorlar hediye ? Herkes yolluyorlar diyor ama
Herkes WolfTeam Aeria Hediye Yolluyor (!) diyor . ben Günlük Sabah 10:00 Gece 12:00 Arası Full Onlineyim 1 Tane Hediye Gelmedi Sadece Kendi ALdığım Silahlar Var. 5 dk önce [GS]Ghost ile Deathmatc ağır silah modu oynuyorduk Sonuna Kadar Oynadım 1 hediye bile yollamadı WolfTeam TR de yollamıyor ama orda çok insan var Zevkli oluyor burası sıkıcı geldi bana ucuz ama bilmiyorum valla size bi sorayım dedim neden yollamıyorlar hediye ? Herkes yolluyorlar diyor ama

Aeria ya gir WolfTeam ı Bul Free reawrds de open de lucky box cıkcak redard de hediye kutu na bak şans kutusu bunu Her 24 Saate bir yapabilrsin Kolay Gelsn Herkeze İyi oyunlar (^.^)
beyler Aeria da nasıl hesap acıyorsunuz bana lütfen bir hesap acıp yollarmısınız ben acamıyorum..yardımm
Wolfteam Hakkındaki Bütün Sorunlar,Hatalar ve Cevaplar Tek Başlık Altında |CrazYALkaN
Bu konuyu keyif için açmadık kilit.
Bu konuyu keyif için açmadık kilit.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)