Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Her ne kadar 'Amazing Spider-Man' yıldızı şu an çillerini sevse de, eskiden onlardan kurtulmak için yapmayacağı şey yokmuş:
"Eskiden bonları saklamak için her şeyi yapardım, onları yok etmek isterdim, ama şimdi daha fazla olsunlar istiyorum. Şu anda güneşin altında uzun süre oturarak daha fazla çilim olsun diye çabalıyorum ki, güneş ışığı bu hiç iyi değil. Julianne Moore beni öldürürdü. O her zaman bana güneş kremi kullanmam gerektiğini söylüyor, o harika biri."
Her ne kadar Emma'nın doğal saç rengi sarı olsa da aktris kızıl saçları ile tanınıyor ve 22 yaşındaki yıldız 'Spider-Man' filmi için doğal saçlarına dönmesinin harika olduğunu söylüyor:
"Birkaç kere saç testleri yapırdık çünkü Gwen'in saçları sarıydı ve benim de sarışın olmam gerekiyordu. Doğal saçlarım da sarışın bu yüzden güzel bir durumdu. Aynaya baktım ve şöyle dedim, 'Aman tanrım, tekrar ben olmuşum, çok uzun zaman oldu!'"