HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben de uzun süredir kullanıyorum hiç bir sorun yok. ayrıca bu sorun sadece virusten olmaz. pc kendi de bunu yapabiliyor. ayrıca görev yöneticisi tekrar açmak hiç de zor değil 

Öncelikle Merhaba;
Bahsi geçen program çıkalı 7-8 ay oldu veya ben 7-8 aydır kullanıyorum fakat hiçbir virüse ve hack dosyasına rastlamadım, sality türü virüsler programlardan değil direk sitelerden bulaşan virüslerdir çünkü tasarlamalar o yönde , yanlış bilgilendirme fakat yine de geçmiş olsun siz siz olun Bilgisayarınızı Deep Freeze'siz bırakmayın.
İyi akşamlar, iyi forumlar.
Bahsi geçen program çıkalı 7-8 ay oldu veya ben 7-8 aydır kullanıyorum fakat hiçbir virüse ve hack dosyasına rastlamadım, sality türü virüsler programlardan değil direk sitelerden bulaşan virüslerdir çünkü tasarlamalar o yönde , yanlış bilgilendirme fakat yine de geçmiş olsun siz siz olun Bilgisayarınızı Deep Freeze'siz bırakmayın.

İyi akşamlar, iyi forumlar.
Yanlış !!!, Ben bu programı tam 1 yıldır kullanıyorum ve Bu dediğin SOrunalrdan hiçbiri şu anda bilgisyarımda Yok, Programı karalamaya çalışıyorsun..!
Arkadaşlar UnEpk Programını rardan çıakrtın ve norton internet security ile taratın.emin olun siz taratmadan virüsü bulup silicektir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)