Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
Hikaye Ekle

(xD)(:O)(:S)(T)=DOST

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkdaşlar oyundayken kendime boş zamanlarda sohbet edebilicegim birisini arıyorum.Birisi dediğim kız felan değil.Kanka arkdas felan.Ancak bu kişiler sadece benimle değil Bering(hrnatcn),LanedLy,TheAssasinss,ALTAIR(SEVERUSS), Bu kişiler en yakın oldugum kişiler ve daha birçok yakın arkdasım var.Onlarlada oyun içiresinde tanışıcak zaten.

Nasıl özellikte arıyorum:

1-Güvenilir
2-Yalan yorumlarda bulunması sonucu direk dışlanır
3-Ben ve arkdaslarımdan asla edit istemisin söz konusunda bulunmasın.Zaten bizde ondan edit istemeyiz ve asla vermeyiz.
4-Bizim konustugumuz konular öle oyun içindeki insanlardan pek konusmayız daha çok hayattaki gücel olaylardan konusuruz oyuzden bize uymaya çalışsın :)

Biliyorum bazılarınıza fazla gelebilir ama bize göre en ideal arkadas budur.Benim arkdaslarımda yorum yaparak bu konuya aradıgımız kişiye bir özellik daha bulunmasını rica ediyorum.Ayrıca bize karsın şüpe uyandırıcık bir haraketinde direk "ßß" :)

Forumda böyle konular gereksiz . Oyunda insanları daha iyi tanıyorsun zamanla kendiliginden onlarla dost olursun zaten . İzdivaça benzemiş konun :D

Bence çok alakasız.oyunda her önüne gelenle ark oluorsun bazen oyuzden önce bi tanıyım oyuzden açtım konumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri