Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar bir pvp server buldum macarlıların packı tek kelime ile mukemmel ama dosya uzantısı m2m diye açmak bi hayli zordu ama silahları araklıyabldim hepsni değil ama birkaçını ilk olarak şunu söyliyim slahların detayları çok fazla oldugundan boyutları biraz buyuk size gostereceğim resimlerde silahlar guzel gozukmeyeblir ama mukemmel silahlar ince ince işlenmiş.
Bu arada serverin sitesinide verem moderatörler baksın ben tam açamadım pack i modlarımız açarsa Türk pvp serverinde bir çığır açabiliriz saygılar
site:
googleden çevirebilirsiniz

RESİMLER:
NOT:
arkadaşlar bu resimler benim eklediğim silahlar ın bazıları içinde daha birçok silah var gormediğiniz
kodlar:
ANLATIM:
Rar pass:
Link(36mb):
Bu arada serverin sitesinide verem moderatörler baksın ben tam açamadım pack i modlarımız açarsa Türk pvp serverinde bir çığır açabiliriz saygılar
site:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
googleden çevirebilirsiniz

RESİMLER:
NOT:
arkadaşlar bu resimler benim eklediğim silahlar ın bazıları içinde daha birçok silah var gormediğiniz
kodlar:
Kod:
[CENTER] [COLOR=Red][B][FONT=Arial][SIZE=1]1290-1430 (bunlar benim eklediklerim)[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR=Red][SIZE=1][FONT=Arial][B]300-500[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Red][SIZE=1][FONT=Arial][B] 500-1000[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Red][SIZE=1][FONT=Arial][B]2280-3000[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Red][SIZE=1][FONT=Arial][B] araları[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]
ANLATIM:
- Arkadaşlar silahların ataklarını ve levellerini ayarlamadım isimlerinide kendim koydum dedeğim gibi pack açmak neredeyse imkansız sadece gr2 lerini çalabildiğim için.
- Yapmanız gereken linkten indirip rardan çıkarmak.
- Navicata item protonun sonuna eklemeniz gereken yeri ekliyeceksiniz.
- İtem.epk i direk pack a atacaksınız iconıda aynı şekilde
ve locale yi açıp verdiklerimi onun içine atıp kapatıp pack a atacaksınız bu kadar rarda anlatım var zaten
Rar pass:
Kod:
[COLOR=Red][I][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=5]cinicin[/SIZE][/FONT][/B][/I][/COLOR]
|
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)