kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Nefesler tutuldu..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeyn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 147
Havutçu'nun serbest kalmaması üzerine arayışlarını sıklaştıran yönetim hoca adaylarını bugünkü toplantıda masaya yatırıp rotayı belirleyecek..

Beşiktaş son dönemin en kritik günlerinden birini yaşayacak... Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun tutukluluk halinin sürmesi üzerine hoca arayışlarını sıklaştırmak zorunda kalan yönetim bugün olağanüstü toplanarak yeni teknik patronunu belirleyecek.

Ziya Doğan Mehmet Özdilek Mustafa Denizli Christoph Daum Enrique Flores'in ardından Carlos Carvalhal ve Carlos Queiroz'un da adının anıldığı siyah-beyazlı kulübün kararı bugün büyük ihtimalle netleşecek. "Yerli mi yabancı mı; Türkiye'yi tanıyan biri mi Portekizli mi?" gibi sorular bu akşam son bulacak...

Üç farklı görüş
Kritik karara kısa bir süre kala siyah-beyazlı yönetimin birkaç kriter üzerinde durduğu ifade ediliyor. Başından beri teknik direktör Tayfur Havutçu'nun aklanıp takımın başına geçmesinin bekleneceği yolunda açıklamalarda bulunan yönetimin bu formüle uygun olarak Havutçu ile birlikte çalışabilecek bir isimde karar kılabileceği belirtiliyor.

Yönetim içinde yerli ya da Türkiye'yi tanıyan bir yabancı hocadan yana olanlar da bulunduğu gibi Portekizli oyuncuların çokluğu nedeniyle Portekizli bir teknik adamdan yana tavır koyan isimler de yok değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri