Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dostum Turkmmoya geldiğinden Beri, Hatta Oyundan Beri Bana taktın Sen Benim çarım benim çarım diye Ben bu çarı 2010 da açtım 2010 dan beri benim çarım diyosun !! bu çar benim ilk gününden beri. Rapor At bakayım hep hangi ip oynamış çarı
Zaten herşey sen selen ve kardeşinden çıkıyor.. Selen o charı aldı benden zp cekcek niyetine.. Kime hava atıyon msnden konusurken boyle demıyodun kardeş
.. o ID. ınıda biliyorum Gizli Sorusunu da.. tamammı.. 1 tek şifresini bilmem yeter. Sizin gibiler varken zor Türkiye'nin ayakta kalması. Böyle inkar ediyorsun ama görürsün bir gün zarara ugrarsın.. Cok rapor attmda telle zp cekmedigimden değiştiremedim.. charın asıl ip adresi istanbul baslangıc. İstersen gm ye sor
... Bu arada hayatta gördüğüm en şerefsiz en yalancı kişisin. Tacını koru
Yüzüklerin Efendisi sana hatırlatır bir takım şeyleri hatta. Örneğin gizli soru he 
Son düzenleme:
Bu 130 K ZP ye satılıksa ]F[ear[C*] 200 K ZP eder
Bu oyunda para ile satarsan yarı fiyatına satman bile gerekiyor.
Bu oyunda para ile satarsan yarı fiyatına satman bile gerekiyor.Bu 130 K ZP ye satılıksa ]F[ear[C*] 200 K ZP ederBu oyunda para ile satarsan yarı fiyatına satman bile gerekiyor.
Tmm. Gel Sana 10 K Zp Ye sataym cok istiyorsan.:ka24:
Tmm. Gel Sana 10 K Zp Ye sataym cok istiyorsan.:ka24:
Son yazdıgıma bak istersen

Bu arada o charda VIP hack kullanıldı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)