HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam Arkadaşlar Wolfteam Envater Hack Paylaşacağım Calıstıgına Dahil Sorunum Yok...
Gameself Üyeliginde Sıkıntı Cektiğim İçin Video Veremicem...
İlk Olarak Dosyamızı İndiriyoruz...
Sonra Dosyamızı Cıkartalım RarDan...
Ondan Sonra Loader Diye Dosyamız Var Ona Tıklıyoruz...
Ondan Sonra 3Tane Reklam Gelcek Onlara Teker Teker Basıyoruz... Arada Gelmeyebilir.. Kapatıp Bastan Acın Gelesiye Kadar... Gelince Contiune Die Bir Buton Cıkar Ona Basınız...Sonra suLoveWT.dll Bole Bir Dosya Cıkcak...
Sonra WTS atılacaklar Diye Klasörümüz Var Girip İçindekileri Wolfteam Kurulu Oldugu Yere Ana Dizine Atınız...
Sonra Oyuna Giriniz.. Oyuna Girince Savas KAmpı Yazıp Alta Atın...
Yine Hİle Dosyasının İçinde Kernel Detective v1.4.1 Bole Bi Dosya Vardır İçine Giriniz..Girin ve Kernel Detective bu Yazı yazan adam simgeli Bir Şey Var Tıklayınız... Ordan Wolfteam.bin Bulunuz. Bulunca Üste Librerais Yazar Ona Geçip Wolfteam Bin Bulunuz Yine Ve Sağ tıklayıp İnject New Libabry Tıklayın Sonra Reklam Sayesinde Acılan suLoveWT.dll bu dosyayı seçiniz Hilemiz Alta Gelir..
Techizat Kodları Ve Silah Kodları Rarın İçinde Var...
Gameself Üyeliginde Sıkıntı Cektiğim İçin Video Veremicem...
İlk Olarak Dosyamızı İndiriyoruz...
Sonra Dosyamızı Cıkartalım RarDan...
Ondan Sonra Loader Diye Dosyamız Var Ona Tıklıyoruz...
Ondan Sonra 3Tane Reklam Gelcek Onlara Teker Teker Basıyoruz... Arada Gelmeyebilir.. Kapatıp Bastan Acın Gelesiye Kadar... Gelince Contiune Die Bir Buton Cıkar Ona Basınız...Sonra suLoveWT.dll Bole Bir Dosya Cıkcak...
Sonra WTS atılacaklar Diye Klasörümüz Var Girip İçindekileri Wolfteam Kurulu Oldugu Yere Ana Dizine Atınız...
Sonra Oyuna Giriniz.. Oyuna Girince Savas KAmpı Yazıp Alta Atın...
Yine Hİle Dosyasının İçinde Kernel Detective v1.4.1 Bole Bi Dosya Vardır İçine Giriniz..Girin ve Kernel Detective bu Yazı yazan adam simgeli Bir Şey Var Tıklayınız... Ordan Wolfteam.bin Bulunuz. Bulunca Üste Librerais Yazar Ona Geçip Wolfteam Bin Bulunuz Yine Ve Sağ tıklayıp İnject New Libabry Tıklayın Sonra Reklam Sayesinde Acılan suLoveWT.dll bu dosyayı seçiniz Hilemiz Alta Gelir..
Techizat Kodları Ve Silah Kodları Rarın İçinde Var...
Linklerimiz:
UploadTo
UploadTo
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Upload.Gen.tr
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:
Rar Şifresi:turkmmo
Anlatım Beğendiyseniz Sağolun En Kısa Zamanda Video Eklencektir...
Aynı Seyi Bin Kere Paylastınız Yeter Be Hep Aynı Hileyi Paylasıp Alıntı Yapıonuz Adını Degıstırıp Rar Sıfresı Koyuyonuz Sonra Kendım Yaptım Oluyor Yeter Bu Forumda Bu Hileden Bıktım Hep Aynı Sey Konu Kilit PLS+++
Aynı Seyi Bin Kere Paylastınız Yeter Be Hep Aynı Hileyi Paylasıp Alıntı Yapıonuz Adını Degıstırıp Rar Sıfresı Koyuyonuz Sonra Kendım Yaptım Oluyor Yeter Bu Forumda Bu Hileden Bıktım Hep Aynı Sey Konu Kilit PLS+++
forum dısında sana ktılıyorm