BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

kkutsal baron ejderha yelpazesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UglyCusTomeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 537

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

% 10 olsa 24 silahın tamamı yanmazdı :D hiç 90 lık silah geçmedi benim çarda uğursuzlukmu var nedir :D A.9 turko ya geçerken ve 90 lık silaha geçerkenki tüm karakter silahları % 3.

sen 24/0 yaktın benim 1/1 basan tanıdıgım var dediğim gibi gün ısıgı haric %10

A8 i 9 yapmak için %7 şans var bu büyülü metalle %17 olur.

Benimde 1/1 basan arkadaşım da var fakat başkasının yemeği senin karnını doyurmaz die bi söz var :) Artı Mars"ta büyülü metal varda bizmi göremiyoruz ? Sadece sihirli metal var o kadar. Diyorum % 3 başma şansı. 10 17 değil.

Benimde 1/1 basan arkadaşım da var fakat başkasının yemeği senin karnını doyurmaz die bi söz var :) Artı Mars"ta büyülü metal varda bizmi göremiyoruz ? Sadece sihirli metal var o kadar. Diyorum % 3 başma şansı. 10 17 değil.

Büyülü metalla , sihirli metal aynı şeydir . Büyülü metal , sizin deyişinizle sihirli metal basarken yüzde 10 daha fazla şans verir . Yüzde 7 şans ilede bu yüzde 17 olur onu demek istemiş arkadaş :)

Ayrıca benim bildigim tüm karakter silahları yüzde 10 ihtimalle geçiyor 1 kere basarsn geçer 100 kere basarsn geçmez ? Gün ısıgı neden yüzde 5 olsunki ninjaların ayrıcalıgı ney ?

Büyülü metalla , sihirli metal aynı şeydir . Büyülü metal , sizin deyişinizle sihirli metal basarken yüzde 10 daha fazla şans verir . Yüzde 7 şans ilede bu yüzde 17 olur onu demek istemiş arkadaş :)

Ayrıca benim bildigim tüm karakter silahları yüzde 10 ihtimalle geçiyor 1 kere basarsn geçer 100 kere basarsn geçmez ? Gün ısıgı neden yüzde 5 olsunki ninjaların ayrıcalıgı ney ?

ben gün ısıgı 5 diye duymustum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri