Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar msn şifremi değiştirecem ama olmuo hikayem bu:
Şimdi ben wolfteam hesabımı değiştirmek istiyordum nese gittim wolfteama yani siteye indaına yanlış bir kullanıcı girdim ve sonra şifremi unuttum dedim sonra kullanıcı adımı filan yazdım ama ah slk kafam şifremi unuttuğum bir e-mail e kayıt yapmışım nese sonra çıktım tekrar girdim bana bişey geldi işte şifreyi değiştirmek için bir bişiy geldi işte wolfteam şifreniz ******* hesabına gönderildi ve şu anki şifreni yaz dio yazdım sonra dediki e-mailinize onaylama linki gönderildi dio nese onda tamm bende -mailin şifresini değiştirecektim şifremi unuttum dedim wolfteamda belirtilen o msn yi oraya kopyaladım güvenlik kodunu girdim ama aksilik kopyalamama rağmen öle bir e-mail yok dio yani yanlış veya hatalkı dio kopyaladım die öle diodur dedim elimle yazdım yine olmadı şimdi wolfteamda konu bile açamıorum onaylayamadığım için acilen şifresini kırmam lazım yardım edermisiniz?