kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Fetih 1453

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan terto112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 620

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Fetih 1453

Faruk Aksoy, “Sinemaya vefa borcumu ödemek için ‘Recep İvedik`lerden kazandıklarımın neredeyse tamamını yatırdım“ dediği “Fetih 1453″ün çekimlerine devam ediyor. Çekimleri tam üç yıldır süren, Aksoy`un hem yapımcı hem de yönetmen olarak imzasını attığı filmin en önemli rolünde ise Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Devrim Evin var.

En Pahalı Türk Filmi Olacak
Filmde Fatih Sultan Mehmet`i canlandıran Evin, bu önemli rolle izleyici karşısına çıkmak için sabırsızlandığını söylüyor. Ancak bir süre daha beklemesi gerekecek. Aksoy`un 17 milyon dolar olarak açıkladığı bütçesiyle bugüne kadar çekilen en pahalı Türk filmi olan “Fetih 1453″, önümüzdeki şubat ayında vizyona girecek.

Alıntıdır.

Çok umut bağlamamakla beraber, filmi heyecanla bekliyorum. Umarım gerçekten hak ettiği gibi anlatılmıştır. Bu konuda çok geç kalındı. Artık türk izleyicisi kendi tarih filmlerini görmek istiyor.

Yapım: 2010 ~ Türkiye

Tür: 3 Boyutlu , Dram , Savaş , Tarih

Oyuncular: Ozan Çoban oğlu , özkan Güngör , Ali Rıza Soydan

Yönetmen: Faruk Aksoy , Nick Gillard

Senaryo: Atilla Engin , İrfan Saruhan

Yapımcı: Faruk Aksoy

Görüntü Yönetmeni: Hasan Gergin

Görüntü Yönetmeni: Hans Zimmer , Brain Tyler , Oğuz Kaplangı

Dağıtım: Cinefilm

Gösterim Tarihi: 2012 Şubat

“Recep İvedik“ serisinin yapımcısı Faruk Aksoy, istanbul`un fethini konu alan sinema filminin hazırlıklarına başladı.
“Fetih 1453 ün çekimlerine ağustos ayında başlayacaklarını açıklayan Aksoy, iddialı konuştu. “1,5 aya kadar cast çalışmasını tamamlarız. Ben taşın altına elimi soktum ve altından kalkacağıma inanıyorum. Öyle bir film yapacağım ki, kendimizle gurur duymayı öğreneceğiz.“

“Böyle fetih mi olur, böyle Fatih mi olur, bu revamış“ denilecek bir film yapmam. Yaparsam da o filmi çöpe atar, çıkarmam. Ama çok güzel bir film yapacak, bu filmle Türk sinemasının çıtasını yukarı çıkaracağım. Herkes bu filmden sonra, yaptığımın daha iyisini yapmak zorunda kalacak.“​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri