emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Haksız yere Banned Bu ne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shdw12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 446

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

SAYN TL SNA SAYGIMIZ VAR AMA NE BU HAKSIZLIK BN BU OYUNA BASLIORM VE BSKA iLLeqaL NİCKLİ BRİ DİE VRMI DİE TOP50YE BKIORM YOK SNRA OYNUMU OYNUORM ARADAN ZAMAN GEÇİOR EXTRACY DİE BRİ İLLEGAL BNM NİCKİM HESABN SLİNECEK DİO VE 1 SAAT SONRA HESAP SİLİNOR...VE YPILAN AÇIKLAMA ŞU TAKLİT BN NRDN BİLEBLRM İLLEGAL NİCKNN BASKASINN KULLANDIĞINI VE BN SMDİYE KDR BAN YEMEDEN ÖNCE BÖLE NİCKLİ BİRİNİDE GÖRMEDM SMDİ BAN YEMM BURDA HAKSIZLIK DEĞİL Mİ ? BENM NE SUÇUM VR EMEĞİME YAZIKKKKK!!!!!!!!!!!!!

SAYN TL SNA SAYGIMIZ VAR AMA NE BU HAKSIZLIK BN BU OYUNA BASLIORM VE BSKA iLLeqaL NİCKLİ BRİ DİE VRMI DİE TOP50YE BKIORM YOK SNRA OYNUMU OYNUORM ARADAN ZAMAN GEÇİOR EXTRACY DİE BRİ İLLEGAL BNM NİCKİM HESABN SLİNECEK DİO VE 1 SAAT SONRA HESAP SİLİNOR...VE YPILAN AÇIKLAMA ŞU TAKLİT BN NRDN BİLEBLRM İLLEGAL NİCKNN BASKASINN KULLANDIĞINI VE BN SMDİYE KDR BAN YEMEDEN ÖNCE BÖLE NİCKLİ BİRİNİDE GÖRMEDM SMDİ BAN YEMM BURDA HAKSIZLIK DEĞİL Mİ ? BENM NE SUÇUM VR EMEĞİME YAZIKKKKK!!!!!!!!!!!!!

arkandayım kardeş haksız yere olmuş gerçekten taklit derken ne taklidiymiş bu burası sirkmi, anlamadım İllegal diye nickmi olur başka nik mi bulamadın be kardeşim Zaaaaaaa

olur olmasınada bn nerdn blicem baska böle nickli olduğunu mdm vr açılmasn kardesm karakter öle deilmi troj3n cvp bkliorz

Hİle kullanmadim kufur etmedm yasak olan hcbrseİ ypmadim dedİĞİm gbİ extracy İllegal bnm nİckİm hesabina elveda de sİldrtcm der demez 1 saat sonra ban

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri