Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Torrent 99.8 de kalıyor sonra bida hiç kıpırdamııoor sadece indirme hızı yazan yer 3 - 2 - 1 oluyor. Sonra 99.8 hiç oynamıyor. Takılıyor Format attım hala aynı hata ilk baş oyun açılıyor sonra bu oluyor Yardımlarınızı bekliyorum.!
Yardım edene + Rep'e boğcam
Yardım edene + Rep'e boğcam
Son düzenleme:
Arkdaslar okadar ugrastım internet sitelerine gezdm ve sonunda buldum
Çözümleri;
1:Torrent internet kesintsinden takılıyor tüm girdginiz internet sitelerinden çıkın msn dende ve modemınız arkadasındakı-- on off --- düğmesi on da olması lazım onun açıp kapayın yani off tıklayın sonrada on a sorun düzeleektir:l03:
2:Tam torrent dolarken hata çıkanlarda içinde çözüm var bu sorun sadece ve sadece ismi yanlış oldgundan gerçkeleşiyor metin2nin klasörünün adını '' Metin2_Turkey olarak değiştiriniz.!
3:File coruupted die bisey çıkıyorsa tamma a tıklayın sürekli deneyin bi denemenizde açılıo .!
METİN2 NİN YAARISINDA ÇOĞU BU TORRENT YÜZÜNDEN OYUNU BIRAKTI TEKRAR OYUNU ESKİİS GİBİ CANLADRICAZZ
Saygılarımla ..! +rep hakeetim galiba:l03:
Çözümleri;
1:Torrent internet kesintsinden takılıyor tüm girdginiz internet sitelerinden çıkın msn dende ve modemınız arkadasındakı-- on off --- düğmesi on da olması lazım onun açıp kapayın yani off tıklayın sonrada on a sorun düzeleektir:l03:
2:Tam torrent dolarken hata çıkanlarda içinde çözüm var bu sorun sadece ve sadece ismi yanlış oldgundan gerçkeleşiyor metin2nin klasörünün adını '' Metin2_Turkey olarak değiştiriniz.!
3:File coruupted die bisey çıkıyorsa tamma a tıklayın sürekli deneyin bi denemenizde açılıo .!
METİN2 NİN YAARISINDA ÇOĞU BU TORRENT YÜZÜNDEN OYUNU BIRAKTI TEKRAR OYUNU ESKİİS GİBİ CANLADRICAZZ
Saygılarımla ..! +rep hakeetim galiba:l03:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)