Arkadaşlar nasıl oluyorsa her hileler fixlendiğinde herkes yeni yeni yalan yanlış hileler koyuyor ve konu açıyor burda kimseyi kötülemek istemiyorum bazı arkadaşlar küfür edicek belki oyuzden söyleyim ama herkes konu açıyor ve bu hilelerin genellikle hiçbiri çalışmıyor yani anlatmak istediğim;
Bir Hilenin 1 Günde Çıkması Bayağı İmakansız Sanırım Hileler Daha yeni Fixlendi Yani Konu Açacak Arkadaşlara BirTavsiyem var Ve Hile Paylaşacaklara
Önce Bir Kendiniz 1-2 Saat Oynayın Hileyi Açıp Veya 10 Dakikalık 15 Dakikalık Video Çekin Koyun.
Sonra Bu Hileyi Kendiniz Onaylayın
Sonra Bunu Farklı Windows Sürümleri Olan Arkadaşlarınızda Çalışıp Çalışmadığını Deneyin(Bu Bütün Sürümlerde Çalışan Hile Diye Konu Açan Arkadaşlar İçin) Ve çalışan sürümler çalışmayan sürümler diye belirtin
Yani Anlatmak İstediklerim Bunlar
ARKADAŞLAR BAKIN KÜFÜR FELAN EDİCEKSENİZ YORUM YAZMAYIN
BEN KİMSEYİ KÖTÜLEMEK İÇİN BU KONUYU AÇMADIM
SADECE ARKADAŞLARA BELKİ FİKİR OLUR DİYE YAZDIM TAMAMEN YARDIM ETMEK AMACIYLA EĞER BÖYLE OLURSA Turkmmo Üyelerini Daha Tatmin Etmiş Oluruz.
Herkese İyi Forumlar...
Bir Hilenin 1 Günde Çıkması Bayağı İmakansız Sanırım Hileler Daha yeni Fixlendi Yani Konu Açacak Arkadaşlara BirTavsiyem var Ve Hile Paylaşacaklara
Önce Bir Kendiniz 1-2 Saat Oynayın Hileyi Açıp Veya 10 Dakikalık 15 Dakikalık Video Çekin Koyun.
Sonra Bu Hileyi Kendiniz Onaylayın
Sonra Bunu Farklı Windows Sürümleri Olan Arkadaşlarınızda Çalışıp Çalışmadığını Deneyin(Bu Bütün Sürümlerde Çalışan Hile Diye Konu Açan Arkadaşlar İçin) Ve çalışan sürümler çalışmayan sürümler diye belirtin
Yani Anlatmak İstediklerim Bunlar
ARKADAŞLAR BAKIN KÜFÜR FELAN EDİCEKSENİZ YORUM YAZMAYIN
BEN KİMSEYİ KÖTÜLEMEK İÇİN BU KONUYU AÇMADIM
SADECE ARKADAŞLARA BELKİ FİKİR OLUR DİYE YAZDIM TAMAMEN YARDIM ETMEK AMACIYLA EĞER BÖYLE OLURSA Turkmmo Üyelerini Daha Tatmin Etmiş Oluruz.
Herkese İyi Forumlar...