Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sevgili İle Barışma Yöntemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheAPAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Konunun yeri Burasıdır İnşallah Tam Fikrim Yok Değilse Lütfen Taşınsın Kapanmasın fikire İhtiyacım Var :S

Tam 63 Gündür Bir Kızla Çıkıyordum Aramız gayet İyidi Sonra Nolduya 1 Haftadır Birbirimize Ulaşamadık ve Biraz Soğudum Sanırım ve Yeni Bir Kız Buldum Onunla 2 Gün Çıktım. Face Hesabımı İlk Çıktığım Kız Biliyordu ve Girmiş mesajlarımızı Okumuş . Beni ARadı ve senin Konuştuğun Kızın Kim Olduğunu Bilmiyorum Artık Bilsemde Farketmez dedi Suratıma Kapadı . ve Sonradan Anladım ki ben İlk Çıktığım Kızı Çok Seviyormuşum Onsuz Olmaz ya .s Biriniz El Atsın Yardım etsin Barışmama bi yol Söyleyin .

Konunun yeri Burasıdır İnşallah Tam Fikrim Yok Değilse Lütfen Taşınsın Kapanmasın fikire İhtiyacım Var :S

Tam 63 Gündür Bir Kızla Çıkıyordum Aramız gayet İyidi Sonra Nolduya 1 Haftadır Birbirimize Ulaşamadık ve Biraz Soğudum Sanırım ve Yeni Bir Kız Buldum Onunla 2 Gün Çıktım. Face Hesabımı İlk Çıktığım Kız Biliyordu ve Girmiş mesajlarımızı Okumuş . Beni ARadı ve senin Konuştuğun Kızın Kim Olduğunu Bilmiyorum Artık Bilsemde Farketmez dedi Suratıma Kapadı . ve Sonradan Anladım ki ben İlk Çıktığım Kızı Çok Seviyormuşum Onsuz Olmaz ya .s Biriniz El Atsın Yardım etsin Barışmama bi yol Söyleyin .

Kör ölünce badem gözlü olurmuş....

Konuşmaya çalış aynı burada olduğu gibi anlat.. Olmazsa 2. kızla devam ;)

Aynen bunları anlat pişmanım de çiçek falan bul bir yerden veya kopar :D senin başka biriyle çıktığını zannettim ama rahatladım şimdi falan :D de.

Telefonla Konuştum Biraz Yumuşadı .d
off .d

Burda anLattıklarımı anLatırsam toKat yerim .d 2. kız'da eğlenmeLik kızdı .d ben uzun süreLi istiyorum .d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri