Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar, sXe 11.8 Fix1 Bombasini Yine Karman Abiniz Patlatti Bizde Sizlerle Paylaşiyoruz, Anlatimi En Sondadir.
Çalişmiyor Diye Bişey Yok Arkadaşlar, Yapamiyorsunuz Yapamayan Arkadaşlar Bana PM Atabilir...
F4' Hack Menüsü
Anlatım:
♦ Dosyamizi İndiriyoruz, Rar İçerisin'deki Dosyalari Masaustumuze Cikartiyoruz.
♦ sXe 11.8 Fix1 Açiyoruz, Rar'dan Çikardigimiz "loader.exe" Adlı Programi Çaliştirip "Load" Diyoruz.
♦ Oyuna Giriyoruz ( v21 Patch'de Sorun Cikartabilir 1-2 Kere Girip Cıkın )
♦ Oyuna Girdigimiz'de F12 Tusuna Basarak .dll Secenek Penceresini Açiyoruz Ve "Inexinferis.dll"yi Seçip "Aç" Diyoruz.
♦ Servera Baglanıyoruz Ve Konsola "UNBİND F4" Yaziyoruz "F4"e Basarak İstediginiz Hacki Seçip Oynuyabilirsiniz.
♦ Forumqs.Com İyi Oyunlar Diler...
Yapamayanlar İçin VideoLu Anlatim: (Windows 7 & Vista !)Video'yu İzlerken HQ Aktif Etmeyi Unutmayın
Yapamayanlar İçin VideoLu Anlatim: ( XP )
İndir ~ Download
Öncelikle,Bu Hack v23 Patch İle Çalışmaktadır.İndirmek İçin,Aşağıdaki Link'e Tıklayınız.!
sXe 11.8 İnexinferis Wall Hack'ı İndirmek İçin,Aşağıdaki Linklere Tıklayınız.!
Alternatif
Çalişmiyor Diye Bişey Yok Arkadaşlar, Yapamiyorsunuz Yapamayan Arkadaşlar Bana PM Atabilir...
F4' Hack Menüsü
Anlatım:
♦ Dosyamizi İndiriyoruz, Rar İçerisin'deki Dosyalari Masaustumuze Cikartiyoruz.
♦ sXe 11.8 Fix1 Açiyoruz, Rar'dan Çikardigimiz "loader.exe" Adlı Programi Çaliştirip "Load" Diyoruz.
♦ Oyuna Giriyoruz ( v21 Patch'de Sorun Cikartabilir 1-2 Kere Girip Cıkın )
♦ Oyuna Girdigimiz'de F12 Tusuna Basarak .dll Secenek Penceresini Açiyoruz Ve "Inexinferis.dll"yi Seçip "Aç" Diyoruz.
♦ Servera Baglanıyoruz Ve Konsola "UNBİND F4" Yaziyoruz "F4"e Basarak İstediginiz Hacki Seçip Oynuyabilirsiniz.
♦ Forumqs.Com İyi Oyunlar Diler...
Yapamayanlar İçin VideoLu Anlatim: (Windows 7 & Vista !)Video'yu İzlerken HQ Aktif Etmeyi Unutmayın

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yapamayanlar İçin VideoLu Anlatim: ( XP )
İndir ~ Download
Öncelikle,Bu Hack v23 Patch İle Çalışmaktadır.İndirmek İçin,Aşağıdaki Link'e Tıklayınız.!
sXe 11.8 İnexinferis Wall Hack'ı İndirmek İçin,Aşağıdaki Linklere Tıklayınız.!
Alternatif
@CapitaLisT' Arkadaşima Video,Resimler Ve Linkler İçin Teşşekürler...
: Hack Hata Veriyor Yada Çalışmıyorsa :
[size=12pt]♥[/size]
Bu Ayarları Yapmaktan Kaçınmayınız

Alıntıdır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)