- Konular
- 419
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
resmi gördünüz.Bazılarınız diecek şamanı ndn arkya aldın öne alsan dha gzl dururdu diye.Neden?.Çünkü o yer ChatLaX adlı surama ait olması gereken biryer.Ama neden yok?Çünkü hırsızı ortaya koyarken sırf hırsız adama "şerefsiz"dedigim için 15gün ban yedi xD.Acaba siz olsanız sizin 4editinizi çalsa,pc nize keylogır gönderse,kendi msn niniz ele geçirmeye çalışsa siz ne derdizin?Bi yandan giden 100TL
bi yandan giden pc imin içindeki önemli bilgiler.Okul notlarım projelerim,grup baskanlıgım,wswsws birçok öenmli blgenin gitmesi.Ve iişte ben bunlar için o adama şerefsiz dedim.Bence siz daha ağır konusrdunuz.Haksızsam haksızsın diyin.Ama yine o adama şerefsiz diyorum isterseniz bu forumdaki hesabımıda banlayın.Sırf haksızı meydana çıkartmak için kendi çarımızdan olduk xS.o şuan bnm editlerim başka bir çara atmış keyfini sürerken bn hem 4 editlimin kaybını,hem suramın banına hemde pc imdeki önemli belgelerimin gitmesine üzülüyorum.Şimdi size soruyorum hak hukuk bumu?Bazı yalakalar yine bana cevap yetiştirmeye çalışıcak ama boşa cevap vermeye kalkamayın.Bakın imzamda ne yazıor.Hz.mevla'nın sözü
önce lafa bakarım lafmı diye,sonra söyleyene bakarım adammı diye
Ben size yalvarmıyorum çarımı açın diye.Ama en azından daha adil olsun diye 1hafta yapmanız daha makul olurdu.Böylece oyundan sogumak gibi bir derdim olmazdı xS
- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 9,978
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,940
- DevLira
- 0
Bu tarz konular acıp banını actıramazsn öncelikle su kurdugun cumlelere bak.. ayrıca sürekli birilerini asagılamaya kendını haklı cıkarmaya calsıyrsn bu sekılde bir yere varamazsn ayrıca sana yapılan sucsa senın yaptıgında suc ve suc karsılıksız kalmaz !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...