- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sagolun arkdaşlar 1.2 server'da değerlendirmeyi düşünüyorum.
'BaskentVip'Ben Yazdım zaten 0dan da başlayabiliriz die efsunlanmış esyalar sende istediği kadar olabilir.Ben Kendi capımda oynuyacagım için yani sorun olmaz istersen özel mesaj atabilirsin.Hangi Server'Da felan olabileceğini konuşabiliriz.Suramın Adı ChatLaX bilmem nekadar bnm suramın adını anımsatıck bir isim koayabiliriz bilemem.Oyun konusunda yardım edebilirim.Ancak edit item gibi isteklerde bulunursan k.b ama weremem xD.Ama sohbet etmek istersen canın sıkılırsa herzaman yanındayım.LwL sorununu çözmende yardım ederim.
Agalih26:Özel Mesaj Atarsan konuşabiliriz.Hangi serverda oynamak istiyorsun öncelikle onu yaz . İlk 2 server olan Merkür ve Venüs editli server . Yani parasıyla özel itemler alıp oyunda daha iyi yerlere geliyorsun . Son server olan Mars ise emek serverı . Oyun bilginle emeginle birşeyler yapıyorsun Edit felan yok !
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gözde İetişime Geç Ve Sakın ChatLaX İle İletişim Geçme O Adi Herifin Teki Kendiside Hatrlar LoreaL Şmdi Benle iletişime geç FoRZa14 veya BoLuLee İkiside bnm açrlar (,
- Konular
- 239
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 136