Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
evet arkaşlar cfg yapdım kendi yapımımdır şahsen
bir yorum yazmayana haram zıkım olsun.
Analtmaya gerk yok içinde 3 tane soya var atıcaksınız 3ünü cstırekeye sxe.rc hs.cfg ve autoexec autoexec bu sxe.rc ve hs.cfg yi 2 sniide oyuna girğin an otomatik olarak açıor
not: eğer sxe.rc ve hs.cfg oto olarak açılmasa
console: exec sxe.rc yazıp enter sonra gine exec hs.cfg enter yapıp oyuan girn hs nin keyifne varın mause boyutu optionsdna kafanıza göre aylaryın
oyudna daha güzel görüntü için kod ekledim onun olması için csde videodan 1014x768 d3d yapın 32 bit yapın sowfre ye dönüyorsa 16 bite kalsın
rar pass yok
bir yorum yazmayana haram zıkım olsun.
Analtmaya gerk yok içinde 3 tane soya var atıcaksınız 3ünü cstırekeye sxe.rc hs.cfg ve autoexec autoexec bu sxe.rc ve hs.cfg yi 2 sniide oyuna girğin an otomatik olarak açıor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
not: eğer sxe.rc ve hs.cfg oto olarak açılmasa
console: exec sxe.rc yazıp enter sonra gine exec hs.cfg enter yapıp oyuan girn hs nin keyifne varın mause boyutu optionsdna kafanıza göre aylaryın
oyudna daha güzel görüntü için kod ekledim onun olması için csde videodan 1014x768 d3d yapın 32 bit yapın sowfre ye dönüyorsa 16 bite kalsın
rar pass yok
BeyLer bunu Sakın unutmayın cfg hs atmaz hs bilek işidir Bilzğiniz kuvetliyse zaten cfg kulanmanıza ihtiyaç yoqtuR...