Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Counter strike 1.6 server sunucuları...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metamorphosis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 750

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar ;

Bugün sizlere Türkiye'nin En kolay Panel - Enzor panel Doluluk garantili gibi sunucuların bazı ozelliklerini anlatacağım....

1 Sunucumuz CSDURAGI
Site
Özellikler : Bu sunucunun diğer serverlerden farkı sadece fiyat ve paneldir.Paneli Türkiyedeki en güzel panel bana sorarsanız...Nedeni akıllı panel birçok eklenti sunuyor.Ayrıca Pluginleri harika Ben bu Sunucuda 3 server açtım ve 4.sünü yarın açıyorum...Bu sunucuda doluluk garantisi olanlar biraz daha pahalı fakat bütçeye uygun panelle birlikte verilen imkanlarda bu kadarla sınırlı değil bazı serverler için doluluk garantisi verebiliyorlar...Bana sorarsanız en iyi Counter Strike 1.6 Sunucusu Budur...
2 Sunucu OYUNYÖNETİCİSİ
Site :
Özellikler : Bu sunucu ise panel kolaylığı doluluk garantisi vererek 2. sıramda tek bir kotü yanı var Paneli çok çabuk kaptırırsınız... İstediğiniz şifreyi koyun ancak çalarlar zaten diyelimki 11 karakter sınırı varsa belli sayılar belli harfler war adam bunu 1 günde çözer bu yüzden tercih etmem bu kadar kolay çözülmesının nedeni ip ye göre panel var diyelimki 95.173.173.3 panele oraya yazıorsunu yaklaşık şifre kordinasyonu 999.999 şifre wardır en fazla bunu çözebiliyorlar.Buyrun isterseniz sitesine bakın...
3.SUNUCU MyGameArea
Site :www.mygamearea.net/
Özellikler : Bu Sunucumuz ise bana soracak olursanız Panel'i kolay Fiyatı Pahalı Doluluk garantili bir sunucumuzdur.Ama çok güzel yanlarıda vardır lag %0 atmıyor oyundan kolay panel vb... doluluk garantisi ise %60'lardadır.Sitelerinde Daha iyi açıklamalar mevcuttur...
4.SUNUCU OYUNSUNUCUM
Site :
Özellikler : Bana Soracak olursanız lag ı olmayan güvenli fiyatlar uygun (öğrenciye Pahalı:m08:) fakat öğrenciler için kampanyaları var doluluk oranı olmayan. Fakat bazı serverler doluluk garantisi alıp bir hevesle açıyorlar.Fakat bir anda 3 kişi oluyor.6 kişi oluyor.Hayal Kırıklığı olduğu için bazen paraya değmiyor :( onun için doluluğu düşünmüyorsanız bu Sunucu sze göre...
5. SUNUCU CSFREKANS
Site
Özellikler : Bu sunucumuz ise doluluk garantisi veriyor ama tam olarak ismini duyuramamış bir sunucudur.Bu sunucuda 2 - 3 bilemedin 6 tane server genellikle full'dur.Dikkat edin Full'dür diyorum diğerleride 20 kişilikdir.Bunun nededni o 2-3 tanenin dünya çapında işler yapmasıdır.Nedeni onlarca mapperi olup kendini tanıtan bir serverder.neyse geçelim.Panel'i gine kolay fakat yapım aşamasındadır.:( ama en kısa zamanda açılacağına eminim.
6. SUNUCU CSOYUNCU
Site :
Özellikler : Bana Soracak olursanız Bu sunucu biraz pahalı panel yönünden tamamen kötü çok zor panel bazen pingler artıyor.Çok kötü bir sunucu kısacası.
7. SUNUCU OYUNKURUCUSU
Site :
Özellikler : Doluluk garantisi %0 Panel'i Çok ama çok kolay oyunyöneticisinin aynısı öğrenciler için en uygun fiyatlı sunucudur.Fakat dediğim gibi doluluk garantisi yoktur.Sitede daha iyi açıklamalar bulabileceğinize eminim...
8.SUNUCU CSPORTALIM
Site :
Özellikler : Bu sunucumuz ise doluluk garantisi olmayan 25-20 TLLIK sunuculardan ibarettir fakat siz bir sunucu sahibi olmak isterseniz buyrun buraya TOPLU IP satışı mevcuttur 5 IP = 50TL dır.
Daha Fazla IP ısterseniz Fiyat azalır.Panel'i kolaydır.SUNUCU açacaksanız Başvurabilirsiniz...
9.SUNUCU KingOfCs
Site :
Özellikler : Bu sunucumuzu sadece 3 cümle ile anlatılabilir.1.Düşük Fiyat(20TL FULL MOD).
2.%0 doluluk garantısı3.Panel'i çok kolay değil fakat idare eder...
Not : Arkadaşlar Bazı sunucuları yazamadım üzgünüm:(
DipNot : Arkadaşlar Bu sunucuların sadece CSFREKANS ' da server açmadım fakat arkadaşlarım açtı çok LAG PING LOSS varmış... Yani Diyelimki bi ZM açtınız 15dkda Bir Server Donuyor...:mad::mad::mad:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri