Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
çalışıyomu
SELAM BEYLER WARROCK KODLARININ NEREYE YAZILDIĞINI ÇOĞU KİŞİ BİLMİYORDU BENDE Bİ YARARIM OLSUN DEDİM VE SÖYLMEYE KRR VRDİM.
BAKIN BEYLER
buraya girin ve üstten sağda giriş yazıyo ona tıklayıp oyuna girerken yazdığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazın girdikten sonra yine sağ üstte kod kullan yazıcak ona tıklanıyın sonra kod tipini seçin en alttakini seçin ve sonra oyun seçeneği var hangi oyuna yazıcaksanız kodu mesela warrock a yazcaksanız kodu warrock yazıyo onun altında sizin adınız yazıyo ona tıklayın ve orda kodu yazın size bi kod benden 10 günlük gold pre kodu : 9dragons
BEĞENDİYSENİZ YADA İŞİNİZE YARADIYSA LÜTFEN +REP YADA BİR TEŞEKKÜR.
LÜTFEN SİZDE KOD BİLİYORSANIZ BANA VEREBİLİRMİSİNİZ. BEN SADECE PRE KODU BİLİYOM ONUDA VERDİM LÜTFEN YARDIM.VE GM LÜTFEN KONU KİLİT YAP.
OYUNDA ADIM: c40sss
hacker adım: interline
msn:hero_can_35@hotmail.com
LÜTFEN KONU KİLİT.

BAKIN BEYLER
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buraya girin ve üstten sağda giriş yazıyo ona tıklayıp oyuna girerken yazdığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazın girdikten sonra yine sağ üstte kod kullan yazıcak ona tıklanıyın sonra kod tipini seçin en alttakini seçin ve sonra oyun seçeneği var hangi oyuna yazıcaksanız kodu mesela warrock a yazcaksanız kodu warrock yazıyo onun altında sizin adınız yazıyo ona tıklayın ve orda kodu yazın size bi kod benden 10 günlük gold pre kodu : 9dragons
BEĞENDİYSENİZ YADA İŞİNİZE YARADIYSA LÜTFEN +REP YADA BİR TEŞEKKÜR.
LÜTFEN SİZDE KOD BİLİYORSANIZ BANA VEREBİLİRMİSİNİZ. BEN SADECE PRE KODU BİLİYOM ONUDA VERDİM LÜTFEN YARDIM.VE GM LÜTFEN KONU KİLİT YAP.
OYUNDA ADIM: c40sss
hacker adım: interline
msn:hero_can_35@hotmail.com
LÜTFEN KONU KİLİT.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)