HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
5iktas adlı savascımı ByanYasmin in kolyesi ile tks edicektim.hatta adama ilk msn şifreyi hatta gizli soruyu felan hepsini ilk bn werdim oda kolyeyi werdi.Sonra msn i sözde incelicem diyerek bnm msn den konsmak istedi sonra abudik gubidik bişiler oldu dedim rest atıyım dedim.Sonra açılınca bi baktım virüs tarama 15 eror werior we habire artıor suraya girdim nyseki cogu editi depoya atmıstım onlarıda alamadan sadece üstümdeki 4 editi çaldı kutsal-küpe-kalkan-pabuç
sonra oyuna bi girdim bni suçuyor chatlax 5iktasnnja wsws hırsızdır die dedim kanıt yok dedi sonra dedim bnde war aha buyrun.aslına bakrsanız bunlar bana çarı soyduktan sonra ettigi küfürler
ve buda çar soyulduktan sonraki fotosu
o cektim pm tablosunda dieceksiniz ndn assagısı yok cnkü assagısı ana avrat sülale küfürler bn sadece bnm yadıklarımal aonunkilere bi bakn kim daha mantıklı.ve şuana kadar araştırın ChatLaX kimi soydu.ByanYasmin e sorun 4-5kişi soydu diyor.nyse bn yinede üstünü çizdim bu olayın.Artık kimseye ne çar ne item fln kimse bişi bklemesin wermem artık.
sonra oyuna bi girdim bni suçuyor chatlax 5iktasnnja wsws hırsızdır die dedim kanıt yok dedi sonra dedim bnde war aha buyrun.aslına bakrsanız bunlar bana çarı soyduktan sonra ettigi küfürler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ve buda çar soyulduktan sonraki fotosu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
o cektim pm tablosunda dieceksiniz ndn assagısı yok cnkü assagısı ana avrat sülale küfürler bn sadece bnm yadıklarımal aonunkilere bi bakn kim daha mantıklı.ve şuana kadar araştırın ChatLaX kimi soydu.ByanYasmin e sorun 4-5kişi soydu diyor.nyse bn yinede üstünü çizdim bu olayın.Artık kimseye ne çar ne item fln kimse bişi bklemesin wermem artık.
Bu Ss de Sadece Küfürden Banlanır.
Ve Konunuzu Yanlış Bölüme Açmışsınız.
Ya destek.mmomt2.com dan Küfür Hakaret Bildirimi,nden Bildirin Ya da Forum Içinde ki Kurar Ihlali >> Küfür Bildirimi Bölümünden Açın Konunuzu.
Ve Konunuzu Yanlış Bölüme Açmışsınız.
Ya destek.mmomt2.com dan Küfür Hakaret Bildirimi,nden Bildirin Ya da Forum Içinde ki Kurar Ihlali >> Küfür Bildirimi Bölümünden Açın Konunuzu.
Karşınızdaki ailevi küfür etmiş , sizde şahısa küfür etmişsiniz . ''Şerefsiz'' kelimeside hakarettir ve ban sebebi sayılır . Sonuçta bu ss den sizinde ban yemeniz lazım .
bırak kadeşim yiyim xD yazık herkes suçlu yanlısı olmuş.senn edilterin çalınsa adamın sülalesinde saymadıgın kişi olmazdı bn yine az dedim kndimi tuttum emin ol
bırak kadeşim yiyim xD yazık herkes suçlu yanlısı olmuş.senn edilterin çalınsa adamın sülalesinde saymadıgın kişi olmazdı bn yine az dedim kndimi tuttum emin ol
Suçlu yanlısı degilim . Bende tüm hırsızlara , sahtekarlara senin gibi tepki gösterip allaha havele ederdim . Bazı insanlara küfür etsen bile degmez küfürüne yazık
O yüzden allaha havale edip geç elindeki kanıtları ticket olarak gönder banlat . Haram malla zaten bir yere varamazlar bir şekilde belalarını bulurlar benimde senin kadar cok degil belki ama 4-5 editim çalındı allaha havale ettim 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...