Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İcebreaker

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kjamaraoi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Kjamaraoi

Level 6
TM Üye
Konular
191
Reaksiyon Skoru
181
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
-101
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İcebreaker savaşlarını pvp gibi düşünebilirsiniz.Genelde 1vs1 olmasada 1 kişiye 10 kişinin damage verdiği herkesin birbirini öldürerek grubun içine alması ile son bulur.

Resimler ile anlatmaya gelirsek

Girdikten 10 sn sonra savaş başlar o sırada atılan buff ve heal her kullanıcıya gider.Savaş başladıktan sonra herkes bireysel oyuna döner.Ancak bir grup içinde olursanız o gruba buff veya heal basarsanız ancak o zaman herkes o faydadan yararlanırlar

Gördüğünüz üzere arkadaş buz kesmiş durumda bu arkadaşı ben açarsam ilerde ib yi kaybetme olasılığı fazlasıyla mevcut. O yüzden ib başladıktan bir süre sonra kuytu yerlerde biraz zaman harcayıp insanların grup oluşturmasını bekleyin. Ondan sonra beni öldürün veya vuruş serbest gibilerinden yazı yazdıktan sonra ölmeyi bekleyebilirsiniz.Erken ölürseniz ve hemen ardından açılırsanız sizin bir gruba üye olup olmadığınızı karşı taraf anlayamaz ya kaçarken ben öldüm diyeceksiniz veya karşı tarafın insiyatif kullanmasını isteyeceksiniz yada öleceksiniz
crying.png

Gördüğünüz üzere arkadaşın BUZUNUçözüyorum.Çözme işlemi bittikten sonra ölürse direk ib den atılacak.Arkadaşın yerinde sizlerin olduğunu farz edersek.Burda sizlerin yapması gereken açıldıktan sonra ortadan toz olmak diyebilirim
smile.png
Buzunuz açıldıktan sonra grup arkadaşlarınızı altında yeşil yuvarlak olan karakteri arayarak bulabilirsiniz.(alttaki resim grup arkadaşlarını gösterir)

Resimde yuvarlak içine aldığım kişiler ib içinde üye olduğum grubu gösterir.Grup ile hareket ederseniz ÖLMEKTEN ve damage yemekten fazlasıyla uzaklaşmış olursunuz.Grup ile birlikte herkesi kısa sürede alt edebilirsiniz veya karşınızda daha güçlü bir grup varsa grup olarak ölebilirsiniz
biggrin.png
O yüzden ib de kuvvetli olabileceğini düşündüğünüz bir oyuncudan buzu açmasını isteyebilirsiniz.

Teşekkürler.

Teşekkürler..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri