Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Admİn İÇerİ Çok acİl Çok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 241
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gm Ben Bugun 5 Adet Siyah Çelik Zirh Aldim. Ama Trojen Arkadasımız Hepsını Çaldı. Olay şöyledir beni biri ekledi msnde (yusufnl @kajmer. net boslukları kapatın ) Bana para yatırmıssınız dedı bende evet dedım ıslem no kodu ıstedı ben verdım yanlıs dedı sonra sustu bısı demedı istedigim itemleri sordu soledim id sifre istedi verdim 10 dk sonra çarim boş bunedir ya 50 tl yatirdim ben bu oyuna bosuna mı ? tum ıtemlerm gıtmıs eskı ıtemlerım qelmese çeliklerimi verin bana 5 adet Bune ya 50 tl bole ıs mı olur

Son düzenleme:
o trojen (trojen18 değildir) kendi pwp si kapandı ya buraya saldıracak aklı sıra ama sendede hata shopda yaziyo destek adli msn den baska hic bir msn ye bilgi paylasmayn die hata sende adminlerimizin bununla ilgileniceğini sanmam ama geçmiş olsun yiNede

eet admind bişe yapamaz yazık olmuş onun tyerbiyesizliği elinde kanıt olsa blki ama senin dikkatsizliğin g.o

HEr ben oyun gmsiyim diyene inanırsanız böyle olur :) Şifrenizi çok gerekirse ben bu forumdan özel mesaj ile isterim onnun dışında kimseye vermeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri