Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Şu rezalete şimdi bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrBaB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 602
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Afedersiniz Ama Sizin akil Yaşınız Kaç 2 aylık Falan mı? Zehirde Hem +5 Tas Hemde 2 Tane Ort Var.Gm Ler Hala Edit Yok Diyor Ayip Denen Bir Şey Var.Sizde Hala Paran Varsa Alırsınız Diyorsunuz !

V10 zaten eziğin önde gideni Para ile item yapıp sonra da Oyun Biliyorum diye ortada dolanıyor.. Kızılda herkese Dalıp Kimseyi Kastırmıyorlar. Bu Etik Değil. Para ile avantaj sağlayan sistemlere sonuna kadar karşıyım herkes hakkı ile oynamalı. Oynayamayan Eziktir Benim İçin. Bugüne Kadar Hiçbir Online Oyuna Tek Kuruş Vermedim :)

V10 zaten eziğin önde gideni Para ile item yapıp sonra da Oyun Biliyorum diye ortada dolanıyor.. Kızılda herkese Dalıp Kimseyi Kastırmıyorlar. Bu Etik Değil. Para ile avantaj sağlayan sistemlere sonuna kadar karşıyım herkes hakkı ile oynamalı. Oynayamayan Eziktir Benim İçin. Bugüne Kadar Hiçbir Online Oyuna Tek Kuruş Vermedim :)

Vps Parasini Verceksin galiba :) Cok Emin Konuşuyosun ...

Boş konuşmanın anlamı yok. Para ile alışveirşler olmasa tüm serverlar en fazla 2 ay açık kalır sonrada kapanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri