Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

bir öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sanane9999999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 446
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

editsiz bir kişi edit almak istediği zaman şöyle bir düşünecektir:
şimdi ben edit kılıç alacağım vuruşum güçlenecek yalnız edit kılıç aldığım halde adamın biri beni hemen yatırabilir editin değeri kalmaz hem zırh hem edit te alamam en güzeli oyuna editsiz devam edeyim
diye düşünüyor benimde önerim 25 tl lik edit kılıç alana 25 tl lik edit zırh bedava----- 50 tl lik edit kılıç alana 50 tl lik zırh bedava
olursa emin olunki edit satışı 3 e 4 e katlanacaktır benim önerim bu

Böyle Birşey Yapılacağını Zannetmiyorum.
Belirli Zamanlarda Indirimler Vs. Oluyor Ki Şuan Zaten 200MMOLira Alınca 50MMOLira Hediye Geliyor.

Böyle Birşey Yapılacağını Zannetmiyorum.
Belirli Zamanlarda Indirimler Vs. Oluyor Ki Şuan Zaten 200MMOLira Alınca 50MMOLira Hediye Geliyor.

200 MmoLira alana 50 MMOLira verilmesi cok mu cazip sizce ? Cok nadirdir 200 Tl veripte 200 MMOLira alan cogumuz ögrenci oldugumuz icin parça parça alıyoruz .

Arkadaşın dedigide güzel , Mesela bir edit aldıgımızda 25 MMOLira 10 MMOLira hediye felan gelsn 3 edit aldımmı 1 i bedavaya gelir böylede katılım artabilir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri