SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Point Blank Püf Noktaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qReaTh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1-) Reflex : FPS Oyunları Oynarken Reflexin İyi Olmalıdır.

Örneğin ; Bu Videoda Görebilirsiniz.

Bunun Gibi Bir Sürü Video var İzleyebilirsiniz.

2-) Şans : Her Oyunda Birisini Alınca %1500 bal Derler ve Diyorlar
biggrin.gif

Şansada İhtiyacımız Var.
smile.gif

3-) Donanım : FPS Oyunlarını Daha Rahat ve Güzel Oynamak İçin Donanımlarınızın Kullanışlık Olması Gerekir. Mousenin, klavyenin rahat Olması Gerekir. Ses kasmanız İçinde Ses Donanımınız Olmalıdır.

4-) NOT :Unutmayınki Siz Ne Düşünüyorsanız Onu Karşınızdaki Adamda Düşünebilir Bunu Aklınızdan Çıkarmadan Oynayın.

Point Blak Püf noktalar :

Fps oyunlarda nereye dönerseniz dönün hedef hep ekranın tam ortası olduğu için böyle bir taktik bulunmuş..Bir tane kağıt parçasını ağzınızda top şekline getirin ve ekranın tam ortasına yapıştırın( ben böyle yaptım isteyen farklı bişeyde yapabilir
biggrin.gif
)artık dürbün açmadan bile adam vurmak çok kolay =) sadece kağıt parçasının olduğu yere döndürün açıyı ve ateş edin...

Öncelikle Eğer Silahiniz Çok Tepiyorsa Ve Seri Atış Hızıda Düşükse (Örnek AK-47)
Silahla Çok Fazla Seri Atış Yapmamak.Mümkünse Düşman Sadece Yanınızdayken Seri Atış Yapın.Genelde Tek Tek Atarak Oynamak Silahin Kullanimini Kolaylaştırır.

Eğer Silahiniz M4A1 gibi Seri Atış Hızı Yüksek ve Silah Tepmesi Düşükse.Tarayarak Oynayabilirsiniz.

Genelde Mouse İçin Daha Düşük Hassasiyetleri Seçin Bu Size Aim(Nişan) Almada Kolaylık Sağlar.

Birkaç kaynaktan alıntı yapılmışdır konuyu güzel fikirler buldukca yenilieyeceğim...

tşk işime yaradı fkat kağıt fikri yerina aimpointler var hack olarak görülmüo daha kolay ve hijyenik :D

bu tarz oyunlarda herşeyden önce takdik bilgin gelişkin olucak her zaman bi adım önde olmaya çalışıcan kimisi bu arkacılık dio ama aldırmayın :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri