Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
5700 acs var, evente saklamiştim ama hiç bi işime yaramadi hiç güzel bişey yok alacak eventte, acs bi işe yaramiyo 70 tane envanter slotum var artik diyorum şunu alsam mi acaba, hem quest loader kullanmam hem onun sahib olduğu bazi görevleri kullanırım hem sword of nulgath alirim hemde kasmadan oynarim 5000 acs gider ama bilmiyorum alsam mi siz ne düşünüyorunuz?
charim son hali, 3 ay mem mevcut...
charim son hali, 3 ay mem mevcut...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
alma quest loader die bişe var eğer diamond icin diyosan bi kaçtane diamond icin 50 tl lık acs bosa gitmesn bence daha guzel seyler alablrsn rare ultra rare turu 

ya zaten char rare dolu rare omlayan bişi yok eğer alirsam diğer insanlar gibi olucam quest kullanmıcam birde herşeyimi artik direk oyundan yapicam 0 hile olucak 0
+ diamond için değil, tainted core için bide trainerlar acayip pc yi kasiyo lag oluyo skill filan basmiyo deli oluyorm
bide zaten 1 hafta içinde 6000 coins + 3 ay mem daha alicam sanirsam bi yerden para bekliyorum gelirse alicam
+ diamond için değil, tainted core için bide trainerlar acayip pc yi kasiyo lag oluyo skill filan basmiyo deli oluyorm
bide zaten 1 hafta içinde 6000 coins + 3 ay mem daha alicam sanirsam bi yerden para bekliyorum gelirse alicam
Son düzenleme:
Bence al.Quest loaderlar çok kasıyo dediğin gibi.Alırsan lagsız,hilesiz daha rahat oynarsın.