farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Pack Açma Arkadaşlar ACİL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Novels
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 564

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

ARkadaşlar UnePK adlı programı indirdim.locale_tr.epk 'den item_protoyu buldum ama acamadım. konulara baktım. konularda source dosyası felan olusturmuslar öyle yapmıslar. bu source dosyasın nasıl olusur ?

Pack Açma işlemini anlatırmısınız ?

Unepk programda item proto/mob proto çıkart diye bi seçenek var oradan locale_tr dosyasının içinden aldığın item proto dosyasını çıkart , item_proto.xml diye bir dosya gelecek karşına bu dosyayı word pad ile açıp editleyebilirsin. Ama benim tavsiyem "notepad ++" kullanman. (notepad++ yı google da arayarak indirebilirsin çok kullanışlı, gelişmiş bir not defteridir.)

Unepk programda item proto/mob proto çıkart diye bi seçenek var oradan locale_tr dosyasının içinden aldığın item proto dosyasını çıkart , item_proto.xml diye bir dosya gelecek karşına bu dosyayı word pad ile açıp editleyebilirsin. Ama benim tavsiyem "notepad ++" kullanman. (notepad++ yı google da arayarak indirebilirsin çok kullanışlı, gelişmiş bir not defteridir.)

Saol dostum..

Yalnız şimdi örneğin ; locale_tr yi notepad++ ile açınca bir sürü şeyler geliyo art arta açmıyo

yok configure.xml felan bir sürü ard arda error geliyo. sonra hepsine tamam diyorum .ama acmıyor ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri