Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Counter strike | Knife oynamak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan The Neo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 747

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba ;

Sizlere "Counter Strike" oyununda knife (bıçak) ile oynamayı öğreteceğim.

Bıçak hakkında bilgiler ;

Mousenizin sol tuşu ile düşmanınızın kafa haricindeki farklı vücut bölgelerine vurabileceğiniz en fazla damage 15'tir. Mousenizin sağ tuşu ile düşmanınızın kafa,sırt haricindeki farklı vücut bölgelerine vurabileceğiniz en fazla damage 65'tir. Mousenizle düşmanınızı sağ tuş ile sırtından bıçaklarsanız 195 damage ile ölür. Kafasına vurduğunuzda 260 damage ile ölür. Mousenizle düşmanınızı sol tuş ile kafasından bıçaklarsanız 60 damage ile HP'si düşer.

Bıçak ile nasıl oynanır ;

Bıçak ile oynamaktaki en büyük temel bilgi mesafedir. Her uzmanın rakibi ile mesafesinde bir püf nokta yatmaktadır. Siz rakibinize karşı hep kazanmak istiyorsanız en büyük özellik duck'tur. Duck klavyenizin ctrl tuşu ile yapılır. Fakat mousenizin ortasındaki joyistik tuşa ayarladığınızda mükemmel bir mesafe koruyucu sistemi oluşturacaksınız. Rakibiniz size yaklaştığında duck yaparak geriye çekilip bıçakla sizi vuramadığı an direk onu duck ile saldıracaksınız.

Arkadaş ya ben zombie plague 4.3 oynuyorum ama bıçak bayağı uzak mesafeleri dibindeymiş gibi geçiriyor.tüm sma dosyalarını taradım olmuyor.bıçak mesafesini nerden ayarlayabilirm????Lütfen yardım edene +rep.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri