HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. bazı konularda sorularım ( yardıma)'a
ihtiyacım olabilir. yardım ediceğinize inanıyorum
Adım: Harun
Soyadım: Pehlivan
Yaşım: 16'a gircem inşallah
Memleket: izmir
Yaptığım İşler (Hobilerim): photoshop'la ilgilenmek, metin2, wolfteam veya counter oynamak.
Hafta içi ne yaparım?;
sabah kalkar bir duş alırım (hergün değil). kahvaltıyı yaptıktan sonra 3.5-6 saat arası foruma girerim veya metin2 Vs. oyunlara girerim. sonra arkadaşlarla gezer tozarım bişiler yaparım işte
Hafta sonu ne yaparım?;
cumartesi tam gün - pazar yarım gün olmak üzere box kursuna giderim (genelde dayak yerim)
kalan vaktimlede eve gelir bişiler atıştırır pc'ye geçerim akşam 23:30'a kadar pc başında nöbet tutarım
..
benden bu kadar arkadaşlar. iyi forumlar & iyi eğlenceler.
ihtiyacım olabilir. yardım ediceğinize inanıyorum

Adım: Harun
Soyadım: Pehlivan
Yaşım: 16'a gircem inşallah

Memleket: izmir
Yaptığım İşler (Hobilerim): photoshop'la ilgilenmek, metin2, wolfteam veya counter oynamak.
Hafta içi ne yaparım?;
sabah kalkar bir duş alırım (hergün değil). kahvaltıyı yaptıktan sonra 3.5-6 saat arası foruma girerim veya metin2 Vs. oyunlara girerim. sonra arkadaşlarla gezer tozarım bişiler yaparım işte

Hafta sonu ne yaparım?;
cumartesi tam gün - pazar yarım gün olmak üzere box kursuna giderim (genelde dayak yerim)
kalan vaktimlede eve gelir bişiler atıştırır pc'ye geçerim akşam 23:30'a kadar pc başında nöbet tutarım
..benden bu kadar arkadaşlar. iyi forumlar & iyi eğlenceler.