xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serverim icn 1 Gm arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FaTaL3RoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 655

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1. Gm Logosu Yapabilcek : Sorunsuz yaparım. Elimde olan harika logolar dahi var.
2. Nacivat Filezilla İyi Bilicek : Çok iyi bilirim.
3. Pack Editleyebilcek : Bu benim işim.
4. Söyledigim kurallara uyabilicek : Üst yetkililerin sözünden çıkmam.
5. benden izinsiz Bir Şey yapmicak : Güvenebilirsiniz.

19 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum.

İletişim ;

Msn : imoteep@turkmmo.com

gm ola bılırım gm tecreubemlıyım

Ad:Yiğithan
Soyad:Yiğit
Yaşadığı Şehir:İzmir
Tecrübe:2-3 Kez Gm Lik Yaptım.
Online Olduğu Saat Araları:Hic Farketmez. Bi Telefon Acın Yeter.
Online Kaldığı Saat:4-10
Server İçin Geliştirme Fikirleri:Serverda Userların Düşüncelerini dinlerim.TL ye bildiririm. Bi NPC de Sorun mı Cıktı? Hallederim. Birisi Bugda mı kaldı?Hallolur. Navicatda Yarım mı Lazım? Hallederim. Her Sekilde Yardımcı Olurum Serverde Eventler düzenli Olur. Ve User Yogunlugunun En Cok Oldugu Saatlerde Yapılır. Eventlerde Haksızlık olmaz. Bizzat Baslarında Beklerim. OX de hatalı soru cıktıgında cevabı söyleyip herkesi dogru sıkka yönlendrim. Haksızlık Olmaz. Serverde Adalet Ön Plana Cıkar.Girdigimde Kimseyi Tanımam Kimseyle Yakınlasmam. Gm ligi Ciddi Bir iş Olarak Görürüm Eğlenmek İçin Degil Baskalarını Eğlendirmek için Gm Olurum.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:Oyuncularla Kesinlikle ilgilenirim Sorunlarını halleder ve servere bağlarım. Birinin Banlanması gerektiginde İlk Seferde Banlayıp User Kaybetmem Level düsürme Metodunu Kullanırım. Servere İtem Dagıtma Gibi Sacmalıklar Kesinlikle Olmaz..

Neden Kendisi: Size fazlasıyla Yardımcı olucagımdan eminim. tüm Userleri dinlerim biri Gm pm atar mısın bi sorun var dediginde asla boş geçmem hemen pm atarım serverde sabahtan aksama kadar online olabilirm.USER CEKME KABİLİYETİM VARDIR VE BAYAA İYİDİR. Userlar Servere Bgımlı Olur Baska serverlarda Göremedikleri ilgiyi görürler. Userlar bile Bu Kadar ilgili gm olduguna Sasırır. Ben Orda OYUNUN ve USERLARIN Problmlerini ÇÖZMEK icin Varım.

İletisim:crazy_yg thn@h otm ail.co m
Telefon:05068123090
Facebook: w.face book.c o m/pro file.php ?id=1841745575

Facede açık olmazsam mesaj atın. istediginiz yerden ulasabilirsiniz. LİNKLERDE BOSLUK VAR ARKADASLAR ONA GÖRE. Saygılarla...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri