- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Agalar ben kendimi bildim bileli hep Sura kasmısımdır.(Profil resmimde savasçı var ama açıkçası o car bnm değil, olsa zaten ben çosarım
)
Simdi gelelim asıl meseleye, Savaşçıda tüm skilleri master yapmak için 91 lv olmak yeterli, tabii tüm skilleri 17 de master yaparsak, fakat savaşçının 5 skill 'İ var ama suranın 6! suranın tum skill erini master yapmak için 108 lv olmak gerek
sizcede bu aptallık deilmi?? . nebichim is bu sura acıon 99 lv sin ama full p deil
ama ben pvp serverlerinde goruom adamın tum skilleri full p olmus yhani nası oluo nası yapıolar bna bi anlatsanızzz???
)Simdi gelelim asıl meseleye, Savaşçıda tüm skilleri master yapmak için 91 lv olmak yeterli, tabii tüm skilleri 17 de master yaparsak, fakat savaşçının 5 skill 'İ var ama suranın 6! suranın tum skill erini master yapmak için 108 lv olmak gerek
sizcede bu aptallık deilmi?? . nebichim is bu sura acıon 99 lv sin ama full p deil
ama ben pvp serverlerinde goruom adamın tum skilleri full p olmus yhani nası oluo nası yapıolar bna bi anlatsanızzz???