HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyuncular;
Musdy123 (evlenilen kız)
Karcemackers (vazgeçmeyen damat adayı)
Aloha. (para karşılığı musdy yi kaçırmayı teklif eden şahıs)
ByRevo (halk kahramanı)
Ben çocukluğumdan beri kaçırma işleri yapardım. Başarılı olmadığım görev yoktu. Taaki bugüne kadar. Musdy ile metin2 serverinde tanıştım ve iyi arkadaş oldum. Herneyse hikayemiz şöyle başlıyor.
Bu aralar işler kesattı. Hiç kaçırılma falan istenmiyordu. Para sıkıntısındaydım. Sonra musdy nin evliliğini duydum. Kankamın evliliğine gidiyim dedim. Sonra gittiğimde şok oldum. Musdy hiç istemiyordu. Gelinlik giyerken odasına daldım. Gerçekten çok çirkin rezalet birşeydi. Neyse sonra ağlıyordu. Neden ağlıyorsun dedim. Camdan bak dedi ve baktığımda kustum.
Aloha. : Bu ne ya?
Musdy: Karce
Aloha. : Niye evlencenki onla
Musdy: Kurtulamıyom yardım et kanka.
Aloha. : 30 bin dolara seni otobüsle kaçırabilirim. Yemekleriniz benden taksit kabul etmiyoruz. Fakat kredi kartı olabilir.
Musdy : Anlaştık kanka giderken dondurma alak mı?
Aloha. : Bu çok ciddi bir iş nasıl dondurmayı düşünürsün
. Tamam alalım ben çikolatalı alacam. Sen ne halt ediyorsan et.
Sonra arka tarafta otobüsü hazırladım. Yola çıktık. Sen sür kanka ben silahla karceyi arayım etrafta sana öyle aşık ki mutlaka gelecektir. Sonra ardından bir çarpışma olur. Karce tank ile gelmiştir. Tank otobüsümüze feci zarar vermiştir. Musdy baygındır ben onu kucağıma alakar yanan patlamak üzere olan otobüsten yaralı bir şekilde çkarırım. 1 saat sonra musdy uyanmıştır. Ormanın ortasında olduğunu görünce çok şaşırır. Ben olup biteni anlatırım. Sonra musdy parasını geri ister. Sonra ben onu döverim vazgeçer. Ardından çıtırtı sesi duyulur. Birilerinin olduğu açıkça ortadadır.Sonra aramaya başladım çevreyi ve başıma sağlam bir darbe aldım. Gözlerim kararmaya başlamıştı gördüğüm tek şeyse karce musdy yi omzuna almış götürüyordu. Üzerinde damatlık vardı. Ne olacağı açıktı. Başaramadığım ilk görevdi. Gözden kaybolmak üzerelerken. Birşey oldu. ByRevoMAN geldi ve karceyi tekme tokat vurmaya başladı ben yerde ölü numarası yapıp 5 dk. kestirdim. Kalktığımda baya kapışıolardı karete kung fu musdyde tezahürat ediyordu. Sonra ben geldim. Karcenin ellerini tuttum. RevoMAN da garnına garnına vurdu. Sonra karce özür dileyip musdy123 ün elini öptü. Sonra mutlu mesut herkez yaşadı. Aloha. ve musdy rütbe aldı. Revo gönüllerin şampiyonu oldu. Karce ise verdiği rahatsızlık yüzünden eskitilmiş üye rankını aldı. Gökten 3 elma düştü biri benim başıma düşerken havada kapıp yedim. Diğeride musdy ye düşüodu onuda yedim. Sonra sinirlenin musdy ile 3. elmanın yarışına girdik sonra yere düştü başka bi köpek yedi onu. Birdahaki sefere artık
Musdy123 (evlenilen kız)
Karcemackers (vazgeçmeyen damat adayı)
Aloha. (para karşılığı musdy yi kaçırmayı teklif eden şahıs)
ByRevo (halk kahramanı)
Ben çocukluğumdan beri kaçırma işleri yapardım. Başarılı olmadığım görev yoktu. Taaki bugüne kadar. Musdy ile metin2 serverinde tanıştım ve iyi arkadaş oldum. Herneyse hikayemiz şöyle başlıyor.
Bu aralar işler kesattı. Hiç kaçırılma falan istenmiyordu. Para sıkıntısındaydım. Sonra musdy nin evliliğini duydum. Kankamın evliliğine gidiyim dedim. Sonra gittiğimde şok oldum. Musdy hiç istemiyordu. Gelinlik giyerken odasına daldım. Gerçekten çok çirkin rezalet birşeydi. Neyse sonra ağlıyordu. Neden ağlıyorsun dedim. Camdan bak dedi ve baktığımda kustum.
Aloha. : Bu ne ya?
Musdy: Karce

Aloha. : Niye evlencenki onla

Musdy: Kurtulamıyom yardım et kanka.
Aloha. : 30 bin dolara seni otobüsle kaçırabilirim. Yemekleriniz benden taksit kabul etmiyoruz. Fakat kredi kartı olabilir.
Musdy : Anlaştık kanka giderken dondurma alak mı?
Aloha. : Bu çok ciddi bir iş nasıl dondurmayı düşünürsün
. Tamam alalım ben çikolatalı alacam. Sen ne halt ediyorsan et.Sonra arka tarafta otobüsü hazırladım. Yola çıktık. Sen sür kanka ben silahla karceyi arayım etrafta sana öyle aşık ki mutlaka gelecektir. Sonra ardından bir çarpışma olur. Karce tank ile gelmiştir. Tank otobüsümüze feci zarar vermiştir. Musdy baygındır ben onu kucağıma alakar yanan patlamak üzere olan otobüsten yaralı bir şekilde çkarırım. 1 saat sonra musdy uyanmıştır. Ormanın ortasında olduğunu görünce çok şaşırır. Ben olup biteni anlatırım. Sonra musdy parasını geri ister. Sonra ben onu döverim vazgeçer. Ardından çıtırtı sesi duyulur. Birilerinin olduğu açıkça ortadadır.Sonra aramaya başladım çevreyi ve başıma sağlam bir darbe aldım. Gözlerim kararmaya başlamıştı gördüğüm tek şeyse karce musdy yi omzuna almış götürüyordu. Üzerinde damatlık vardı. Ne olacağı açıktı. Başaramadığım ilk görevdi. Gözden kaybolmak üzerelerken. Birşey oldu. ByRevoMAN geldi ve karceyi tekme tokat vurmaya başladı ben yerde ölü numarası yapıp 5 dk. kestirdim. Kalktığımda baya kapışıolardı karete kung fu musdyde tezahürat ediyordu. Sonra ben geldim. Karcenin ellerini tuttum. RevoMAN da garnına garnına vurdu. Sonra karce özür dileyip musdy123 ün elini öptü. Sonra mutlu mesut herkez yaşadı. Aloha. ve musdy rütbe aldı. Revo gönüllerin şampiyonu oldu. Karce ise verdiği rahatsızlık yüzünden eskitilmiş üye rankını aldı. Gökten 3 elma düştü biri benim başıma düşerken havada kapıp yedim. Diğeride musdy ye düşüodu onuda yedim. Sonra sinirlenin musdy ile 3. elmanın yarışına girdik sonra yere düştü başka bi köpek yedi onu. Birdahaki sefere artık
Hikayenin Kazandığı Ödüller:
Benden de Yılın En İyi Dramı Dalında Altın Kelebek Ödülü![]()
Size benden Altın Portakal ödülü![]()
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Senaryo dikkat çeksin videoyuda ayarlarız
Çok güzel kanka.Eline sağlık.
rep ver durucam söz..
Musdy gülün suçu ne çekimlerine başlayamayı düşünüyoruz. Başrol oyuncumuz çevrimiçi olsunda.
Ne Zmn Video Gelcek Onuda Bekleriz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)