Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
DEGERLİ ARKADAŞLAR.BILIYORUZ Kİ MMOMT2 KENDİNİ GELİŞTİREN BİR SERVERİMİZ OLDU.
BUNUN YANINDA EDİT İTEM ALIMLARIDA OLDUKCA FAZLA.
Ve Sürekli bu Bölümde gördüğümüz ve MMOMT2 Genel bölümünde gördüğümüz konulardan biriside ''Henüz Ödeme Bildirimimiz onaylanmadı''
Evet Değerli arkadaşlarım.Ödeme bildiriminizi yanlış Yapmadıysanız bildirminiz [/B]KESİNLİKLE ONAYLANACAKTIR.
Ama Şöyle bir durum.Var Onaylanma Süreleri.
Hafta İçi biraz daha sakin olduğu için en geç 3-4 saat içinde onaylanacaktır.
Hafta sonları İse Yoğunluk olduğu için biraz uzun sürüyor.
Benim size Tavsiyem bildirimim onaylanmadı diye Konu aaçmaktansa biraz bekleyin.
NOT:Amacım gerçekten arkadaşlara yardımcı olmak.Süreleri (Genel olarak edit alışlarımızdan biliyorum) Yardımcı olduysam Bir Teşekkür yeter.
NOT2 : Arkdaşlar son olarakta Ödeme bilgilerinizide buradan yayınlamayın.
Eğer bir sorun olursa http://www.turkmmo.com/private.php?do=newpm&u=1 << adresinden adminimize özel mesaj yollayın.
BUNUN YANINDA EDİT İTEM ALIMLARIDA OLDUKCA FAZLA.
Ve Sürekli bu Bölümde gördüğümüz ve MMOMT2 Genel bölümünde gördüğümüz konulardan biriside ''Henüz Ödeme Bildirimimiz onaylanmadı''
Evet Değerli arkadaşlarım.Ödeme bildiriminizi yanlış Yapmadıysanız bildirminiz [/B]KESİNLİKLE ONAYLANACAKTIR.
Ama Şöyle bir durum.Var Onaylanma Süreleri.
Hafta İçi biraz daha sakin olduğu için en geç 3-4 saat içinde onaylanacaktır.
Hafta sonları İse Yoğunluk olduğu için biraz uzun sürüyor.
Benim size Tavsiyem bildirimim onaylanmadı diye Konu aaçmaktansa biraz bekleyin.
NOT:Amacım gerçekten arkadaşlara yardımcı olmak.Süreleri (Genel olarak edit alışlarımızdan biliyorum) Yardımcı olduysam Bir Teşekkür yeter.
NOT2 : Arkdaşlar son olarakta Ödeme bilgilerinizide buradan yayınlamayın.
Eğer bir sorun olursa http://www.turkmmo.com/private.php?do=newpm&u=1 << adresinden adminimize özel mesaj yollayın.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkürler...Ödeme yapan arkadaşları kandırmak amacıyla; 'ödeme bilgilerini söyle ben hemen onaylatırım' gibi yalan konuşan sahtekarlar var oyunda ödeme bilgilerinizi kimse ile paylaşmayınız.
Teşekkürler...Ödeme yapan arkadaşları kandırmak amacıyla; 'ödeme bilgilerini söyle ben hemen onaylatırım' gibi yalan konuşan sahtekarlar var oyunda ödeme bilgilerinizi kimse ile paylaşmayınız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)