- Konular
- 419
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
geçen konu açmıştım lant taklitçiler bazılarıda kanıt koy demişti buyrun adam itiraf ediyor önceki çarlarıda bnm 4 edite dier arkilern 9 editini çaldıgını we taklit yaptıgını ss aldım artık inş admin ip numarasından onun çarlarına giripte editlerimizi alırsa sewinirim cnkü Suraleonardoda öyle yapmıştı bizde aynı ilgiyi beklyiruz
buyrun resimler
adam itemleri çaldıgını söylüor 1lwl çarla gelmiş bizi dolandırıcak ama o çarın ip numarasından asıl çarına girip eidtlerimizi werme gibi bir iyilik yaprsanız emin olun çok mutlu olucaz !!!
buyrun resimler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adam itemleri çaldıgını söylüor 1lwl çarla gelmiş bizi dolandırıcak ama o çarın ip numarasından asıl çarına girip eidtlerimizi werme gibi bir iyilik yaprsanız emin olun çok mutlu olucaz !!!
- Konular
- 419
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bide theassians arkdasıma iftira atıor buyrun önce adamı safa sonra sapa getirdim inş sizde elinizden geleni yaparsınız
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Cok dogrudur bana iftira atan herkese yine de hakkımı helal ettm, ama arkadaslarıma kdar dadandılar. Bıundan sora affetmicem, varsa hakkım haram ediorm o ahlaksızlara... ss vermeyi bilmediğim icin de msnden hakana yolladım adminler ilgilenin koyuıcak foruma birazdan 7 tane ss var elmde tüm konusma...
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Adminler bir de dikkat edersnz chatlaxın pmlerinde adam dior ''olm bence theassassine güvenme'' vs.vs. bnm ss lerde de hakan koyucak işte nese bana dior '' olm chatlaxa güvnme seni soyucak o'' dior yaw ne adamlar var xS
- Konular
- 419
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
xD Ben soyucak kadar namusuz olsam zaten biliyorsun knky ama başklarıda bilsin berkat bana nnjasınıda werdigin günler olmuştu...3ğer öyle bir niyetim olsa orda ortaya çıkardı haksızmıyım knk
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...