HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1.si parayı alınca kmo we arkdaslarına edit alıcam oyuzden satıyorum bilmem anlata biliyormuyum.Sırf sıkıcı geldi diye değil kmo we arkdaslarının masraflarında yardımcı olabilmek için satıyorum çarımı!!Ama olsun değer onlara oyuna dewam etsin nasıl olsa onlarda bnm gibi kalbi temiz ruhu temiz iyi insanlar blemem bn size göre iyi birisimiyim ama Allaha şükür kimse diyemez ChatLaX hırsızlık yaptı,hile kullandı,2yüzlülük yaptı diye.
2.olarak oyundaki birkaç kişiliksiz kişilerden dolayıda oyunu bırakıorum ama onlarda mum yakıp sevinmesinler.Aslında üzülsünleer .Çevresindeki insanlara kötü şeyler yapıp onları yaptıgı işten soguttugu için..
Bunlar kim diye sorarsanız:Fizyolog(kendisini kral sanan wslerde sıkısıtrarak sinir eden,benm odaya topladıgım generalleri keserek kasılmamı we kasılmamızı engelleme ama aslına bakarsanız onunda cezasını wermeden bu oyunu bırakmıcam emin olun...Belki başka bir çar açarım onların kusurlarını ss alırım orasını Allah bilr.Herneyse ciddi alıcılar bana ö.m yada msn eklesin...
2.olarak oyundaki birkaç kişiliksiz kişilerden dolayıda oyunu bırakıorum ama onlarda mum yakıp sevinmesinler.Aslında üzülsünleer .Çevresindeki insanlara kötü şeyler yapıp onları yaptıgı işten soguttugu için..
Bunlar kim diye sorarsanız:Fizyolog(kendisini kral sanan wslerde sıkısıtrarak sinir eden,benm odaya topladıgım generalleri keserek kasılmamı we kasılmamızı engelleme ama aslına bakarsanız onunda cezasını wermeden bu oyunu bırakmıcam emin olun...Belki başka bir çar açarım onların kusurlarını ss alırım orasını Allah bilr.Herneyse ciddi alıcılar bana ö.m yada msn eklesin...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)