Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Hamachi Sw 'TekserMT2-2'
Arkadaslar nyomt2 nın server fileslerinden yapılmıştır. Genelinizin bildiği gibi oyuna
ilk girişte 94 lwl olma görevi vardır. Bunu bn bi etkinlikle belirledim kimse bunu istemiyo.Bnde bu görevi kaldırmaya karar verdim ve sw yi hem kasmalı hem vs lik bi sw ye çevirdim. Sw de p ve at npc leri vardır. Npclerin hpsi sabittir. Işınlanma yüzüğü ve OX eventi yapamıyoruz. Bunuda Bu saatten sonra aramaya başlıyorum. Eğer bu konuya bakıp OX ve Işınlanma yüzüğünü yapmayı bileniniz çıkarsa Lütfen ağa katılıp yardım edın
Hamachi Ağımız:TekserMT2-2
Hamachi Ağı Şifresi:123
Mc+Reg Sayfası:5.87.10.126
[TL]Berke90 Saygılar
--------------------------------Stfu------------------------------------
Arkadaslar nyomt2 nın server fileslerinden yapılmıştır. Genelinizin bildiği gibi oyuna
ilk girişte 94 lwl olma görevi vardır. Bunu bn bi etkinlikle belirledim kimse bunu istemiyo.Bnde bu görevi kaldırmaya karar verdim ve sw yi hem kasmalı hem vs lik bi sw ye çevirdim. Sw de p ve at npc leri vardır. Npclerin hpsi sabittir. Işınlanma yüzüğü ve OX eventi yapamıyoruz. Bunuda Bu saatten sonra aramaya başlıyorum. Eğer bu konuya bakıp OX ve Işınlanma yüzüğünü yapmayı bileniniz çıkarsa Lütfen ağa katılıp yardım edın
Hamachi Ağımız:TekserMT2-2
Hamachi Ağı Şifresi:123
Mc+Reg Sayfası:5.87.10.126
[TL]Berke90 Saygılar
--------------------------------Stfu------------------------------------
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)