berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Metin2 Private Serverler Kategorisi Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Novels
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 464

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Öncelikle Adminlere , Moderatörlere, Yöneticilere , SüperModeratörlere , D.Moderatörlere , TM'lere , Tüm Üyelere Selam.

Arkadaşlar, Ben Bir Sorunumu Dile Getirmek İstiyorum.Sanmayın 2 3 günlük üye ne bilirsin ki . 2 senelik üyeliğim duruyo bu yan hesap :)

Arkadaşlar, Şimdi Metin2 PvP Serverler ve Metin2 PvP Server Tanıtımları diye 2 tane kategori var. Metin2 Private Server Tanıtımlarında ; Adı üzerinde PvPleri tanıtıyoruz . Metin2 PvP Serverler ? Bu ne peki . ad olarak oda aynı şeyi ifade ediyo gibi . Ama Bir Fark Var.

Metin2 PvP Serverler'de ; Daha Çok Acemi Gm'lere yardım amaclı konular ve programlar acılıyor. Metin2 Private Server Kurulumunda Konulara Benzer Konular.

Ama Benim Sayın Yetkililere Bir Önerim Var ;

Lütfen Metin2 Pvp SErveler Kategorisine ya bir açıklama getirin. ya da ismini düzeltin. Çünkü Eğer O Kategoriye girecek olursanız . değil 1-2 tane hiç amac dogrultusunda bir konu yok . daha demin bende düştüm bu duruma , hemen aklım başıma geldi. hatta konuma kilit bile istedim. Ama herkes pvp tanıtıyor .buna cözüm olarak ya kategorinin ismini değiştirin, ya da açıklama getirin .Teşekkürler.

Bölümde pvp serverlerda çalışan hileleri , yardımcı programları (gm'lik için) , pvp serverlar hakkında bilgilerinizi paylaşabileceğiniz bir bölüm. Tanıtım , Kurulum , Pack Paylaşımı ve sorularınızı bu bölüme açmıyoruz.

İyi ForumLar. :rolleyes:

█►тαяχєѕ◄█;5531008' Alıntı:
Bölümde pvp serverlerda çalışan hileleri , yardımcı programları (gm'lik için) , pvp serverlar hakkında bilgilerinizi paylaşabileceğiniz bir bölüm. Tanıtım , Kurulum , Pack Paylaşımı ve sorularınızı bu bölüme açmıyoruz.

İyi ForumLar. :rolleyes:

Gayet Açık :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri