HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
NBA Yükselme Hazırlık Kampı'na katılmaya hak kazanan Diyarbakırlı basketbolcu Şerazim Cucuboğa
Şerazim Cucuboğa'nın ABD'ye gidişi dolayısıyla Bağlar Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Bağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Kaya
Cucuboğa'nın başarısının
''Şerazim'in bu başarısında yeteneğinin payı var
Bağlar Belediyesi Basketbol Takımı Antrenörü Gökhan Yıldırım da Şerazim'in başarısından dolayı çok mutlu olduklarını
''Şerazim'in ABD'de de başarılı olacağına inanıyorum. Bu başarının diğer Diyarbakırlı gençlerimize de örnek olmasını diliyorum'' diyen Yıldırım
Cucuboğa ise oyunculara imkan verildikçe başarının geleceğini
ABD'ye gitmeye hak kazanmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Cucuboğa
''Pazar günü ABD'ye gidiyorum. Seçildiğim için çok mutluyum. Biz Gökhan hoca ile çok uzun zamandır çalışıyoruz. Daha çok yaz aylarında günde 2 ya da 3 antrenman yapıyorduk. Bu yıl içerisinde de her akşam Bağlar Belediyesi Spor Salonu'nda idmanımız vardı. Bu başarımı Gökhan hocaya borçluyum. NBA kampını kazandıktan sonra daha büyük hırs ve tempoyla çalışmaya başladım. Günde çift antrenmanla hala devam ediyorum. Antrenman sahamız çok iyi. Bize verilen malzeme ve imkanlar bu başarıya zemin hazırladı.''
Daha sonra Kaya
Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen NBA Yetenek Kampı'na Atlanta Hawks'ın başarılı forvet oyuncusu Zaza Pachulia ile NBA ekiplerinden Toronto Raptors'ın yardımcı antrenörü Micah Nori katılarak
Eğitimden sonra yapılan değerlendirme sonucunda Cucuboğa