Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
KUSURA BAKMAYIN BEN BİR KULLANICI OLARAK ŞİKAYETİMİ BİLDİRMEK İSTEDİM BENİM BİLDİĞİM PVP LERDE BUTUN KARAKTERLER BUTUN SKİLLERİ KULLANDIGINDA OYUNDAN TAT ALINIR SADECE BUYU ÇÖZME İLE DUELLO YAPILDIGINI YENI GORUYORUM SAYIN OYUN SAHIBI EDIT EFSUNLARINI %30 YERINE %20 YAPSAYDIN DAHA IYI OLUR BEN 200 TL ITEM ALDIM AMA KUSURA BAKMA INAN HICBIR ZEVK ALAMIYORUM HER OYNIYAN PLAYER BILIR KARA BUYU SURA BUYULU KESLINLIK SURADA DAHA GUCLUDUR AMA EDIT OLUNCA HIC VURAMIYORSUN VE SADECE BUYU COZMENIN ETKISI OLUYOR AMA BEN SAHSEN BUTUN SKILLERI ISE YARAMASINI ISTIYORUM MIS YERINE 3 5 VIURSAK BARI MUCADELE OLUR YANLIS ANLMAYIN 200 TL YATIRDIGIMA PISMANIM BU SORUNA BIR COZUM BULMANIZI RICAYLA ARZ EDIYORUM VE SIMDIDEN TESEKKUR EDIYORUM :ka19:
Sen Büyülü Silah suramisin? Ben anladigim kadariyle öylesin. Suralar sadece cözme ws atmazlar. Atarlar ama "Karisik" denilen ws de atarlar. Cözmeyi silahla atarlar, geri kalan skilleri silahi cikarip atarlar. El vuruslarina savunma olmadigina göre o skiller silahsiz isliyor. Full editli suralar öyle silahsiz 10-12k atarlar kritik ile.
arkadasım onemlı olan o degıl benım nasıl veya senın nasıl ws atman onemlı olan su sadece buyulu suranın calısması otekı karakterlerın ne anlamı kalıyoku burda karabuyu sura savascı saman nınja sadece buyulu keskınlık sura ıle ws olmaz demek ıstedıgım bu ??
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...