Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
• Sunucu Adı : yigit dogan
• Yaş Sınırlaması : 17 olucam
• İstediğiniz Günlük Online Süre : 7-8-9
•özelliklerim
-Üst konu olan profesyonel gm sartlarına uymam
-Oyun bilgisinin cok iyi olmam
-En az bir modelleme veya kodlama bilgisine sahip olmam (3d's max Oncelikli tercih olacak )(Eger bilgisi yok ise ogrenmeye soz vermesi karşılığında alabilriz)
-Yaşından emin olmak için Facebook ve twitter vb hesabini vermem
-Bir de oyuncu cekmem
-destek uzmanı vegrafiker olmam
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :rap_-yigit@hotmail.com
• Diğer / Ek :BENDEN MEMNUN KALMASSANIZ GERİ İADE EDEMMESIN (CUNKU OLE BISI YOK) EN İYİ OYUNCUYUM VE KENDİME GÜVENİORUM xd
Adınız:Gülsen
Soyadınız:Altıparmak
Yaşınız:16
Kaç User Toplayabilir siniz:cevremde50 ksıden fazla.yasadıgım il de 100 'e yakın toplarım
Topladıklarınız kişiler edit alır mı:30 A yakın kişi alır.eger satılmıyorsa almazlar ama yıne oynaylar
Mesleğiniz:ÖĞRENCIYIM
Günlük Online Süreniz:7/14
Özel Reklam Hazırlayabilirmisiniz:İster resimli İstersede Vidiolu hazırlarım.AmA TEK SORUN MMORPG YEE RESİMLERİ FLAN ATAMIYORUM ama lınk verıp ordan bakarlar.ama kısaca adam getırırm.
Her kişi ile tek tek ilgilene bilirmisiiiniz:Gm ne demektır herkezın sorunu çozmek demektır
Oyun içindekilerle mesafenı korurmusun:Evet korurum herkezi tanımazlıktan gelrım.Herkeze aynı ölçüde davrınırım.
Oyun İçi Destek Olurmusunuz:ilgilenırım
vps ve hamacili serverlerdede gm lık yaparım
Tecrübelimisin:Tecrübeli olduğuma inaniyorum
msn ulaşım:sen-ugur08@hotmail.com
Ben Buyum begenen guvenen eklesın
Soyadınız:Altıparmak
Yaşınız:16
Kaç User Toplayabilir siniz:cevremde50 ksıden fazla.yasadıgım il de 100 'e yakın toplarım
Topladıklarınız kişiler edit alır mı:30 A yakın kişi alır.eger satılmıyorsa almazlar ama yıne oynaylar
Mesleğiniz:ÖĞRENCIYIM
Günlük Online Süreniz:7/14
Özel Reklam Hazırlayabilirmisiniz:İster resimli İstersede Vidiolu hazırlarım.AmA TEK SORUN MMORPG YEE RESİMLERİ FLAN ATAMIYORUM ama lınk verıp ordan bakarlar.ama kısaca adam getırırm.
Her kişi ile tek tek ilgilene bilirmisiiiniz:Gm ne demektır herkezın sorunu çozmek demektır
Oyun içindekilerle mesafenı korurmusun:Evet korurum herkezi tanımazlıktan gelrım.Herkeze aynı ölçüde davrınırım.
Oyun İçi Destek Olurmusunuz:ilgilenırım
vps ve hamacili serverlerdede gm lık yaparım
Tecrübelimisin:Tecrübeli olduğuma inaniyorum
msn ulaşım:sen-ugur08@hotmail.com
Ben Buyum begenen guvenen eklesın
• Sunucu Adı : UnknownMt2
• Yaş Sınırlaması :17
• İstediğiniz Günlük Online Süre : 8-9 Saat
• Aradığınız Özellikler : Gayet Adil, dürüst bir kişiyim. Kendimden büyüklere saygım sonsuzdur.Görev olarak benden üstünlere de saygım sonsuzdur. userlerimize saygı ve sevgiyle yaklaşırım.Putty,Navicat,Filezillayı Kullanabilirim.İleri derece ingilizce'm vardır.
- Adil,Dürüst,Saygılı bir kişiyim.
-Oyun bilgim en üst seviyelerde.
-Modelleme programlarını kullanmayı bilmiyorum fakat.En kısa sürede öğrenmeye çalışırım
-Facebook Hesabım:
-Oyuncu Çekebilirim hergun butun pvp tanıtım sayfalarına sınırsız şekılde tanıtım yapabilirim.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : darknessgolqe@hotmail.com
• Diğer / Ek : Beni Gm olarak almanızı sadece oyun yönetmek degilioyuna renk katmak,oyunu eğlenceli bir hale getirmek için istiyorum,Sizin bilgileriniz dahilinde eventler,etkinlikler yapabilirim.User Çekebilir ve eğlendirebilrim
• Yaş Sınırlaması :17
• İstediğiniz Günlük Online Süre : 8-9 Saat
• Aradığınız Özellikler : Gayet Adil, dürüst bir kişiyim. Kendimden büyüklere saygım sonsuzdur.Görev olarak benden üstünlere de saygım sonsuzdur. userlerimize saygı ve sevgiyle yaklaşırım.Putty,Navicat,Filezillayı Kullanabilirim.İleri derece ingilizce'm vardır.
- Adil,Dürüst,Saygılı bir kişiyim.
-Oyun bilgim en üst seviyelerde.
-Modelleme programlarını kullanmayı bilmiyorum fakat.En kısa sürede öğrenmeye çalışırım
-Facebook Hesabım:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-Oyuncu Çekebilirim hergun butun pvp tanıtım sayfalarına sınırsız şekılde tanıtım yapabilirim.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : darknessgolqe@hotmail.com
• Diğer / Ek : Beni Gm olarak almanızı sadece oyun yönetmek degilioyuna renk katmak,oyunu eğlenceli bir hale getirmek için istiyorum,Sizin bilgileriniz dahilinde eventler,etkinlikler yapabilirim.User Çekebilir ve eğlendirebilrim