Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaşlar 2 gündür delirmek üzereyim. yardım edebilirseniz sevinirim.
bir pach indirdim.
pach içindeki locale_tr yi açtım
item_proto yu xml'e dönüştürdüm
içindeki bütün değerleri aynen navicat'dan item_proto oluşturup yazdım.
yaptığım tek değişiklik tüm socket0 ... socket5 değerlerini "-1" yaptım
bu item_proto yu yükleyince server başlarken 3 "connection time out" geliyor ama core hatası vermeye başlıyor. bu item protoyu silip netten bulduğum bir item_proto yüklüyorum reboot atınca herşey düzeliyor.
ama pach içindeki item_proto ile navicatdaki item_proto farklı olduğu için mesela silaha eklenen bir taş var, onu navicatdaki item_proto ya bakarak sanki kask gibi algılıyor. taşı kafaya takıyor
item_protodaki hata nedir bi bakar mısınız allah aşkına
link aşşagıda. üç adet yıldız koydum. silin lütfen onları.
http:// * hotfile. * com/dl/124473727/a59e183/item_proto.sql. * html
yardımcı olan, olmaya çalışan bütün arkadaşlardan allah razı olsun.
bir pach indirdim.
pach içindeki locale_tr yi açtım
item_proto yu xml'e dönüştürdüm
içindeki bütün değerleri aynen navicat'dan item_proto oluşturup yazdım.
yaptığım tek değişiklik tüm socket0 ... socket5 değerlerini "-1" yaptım
bu item_proto yu yükleyince server başlarken 3 "connection time out" geliyor ama core hatası vermeye başlıyor. bu item protoyu silip netten bulduğum bir item_proto yüklüyorum reboot atınca herşey düzeliyor.
ama pach içindeki item_proto ile navicatdaki item_proto farklı olduğu için mesela silaha eklenen bir taş var, onu navicatdaki item_proto ya bakarak sanki kask gibi algılıyor. taşı kafaya takıyor

item_protodaki hata nedir bi bakar mısınız allah aşkına
link aşşagıda. üç adet yıldız koydum. silin lütfen onları.
http:// * hotfile. * com/dl/124473727/a59e183/item_proto.sql. * html
yardımcı olan, olmaya çalışan bütün arkadaşlardan allah razı olsun.
hatayı biri bulup nasıl düzeltebileceğimi söylerse yazdığım bu programın hatasını süzeltip sizlerle de paylaşırım. pach içindeki item_proto yu xml uzantılı hale getirip programı çalıştırdıgınız zaman yaklaşık 5000 adet itemi sadece 2 dakikada navicatdaki item_proto nuza aktarabilirsiniz. böylece navicat item_proto nuz sürekli olarak pach dosyanızla uyumlu olur. ama önce hatanın nerden kaynaklandığını öğrenip programda da hatalı kısmı düzeltmeliyim