Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
mrb ben oyundan tanımış oldguunuz mydogukan.Kiminiz bni hırsız kötü niyetli bildiniz dorudur haklısınız.Yani en azından siz öyle düşünüyorsunuz xD.MyDoGuKaN 14.04.2011 tarihinde KeyLgR hack yüzünüden çalınmış msn ve buna bnzer adreslerim himayem altın alınmıştı.Bende bu nednle msnlerimi ve face adreslerimi dondurdum çarmı 23.06.2011 tarihinde geri alabilmişimdir ama çok geç olmuştur.Neden o kişi bn dahil olmk üzere oyunda cidden kardeşim gibi sewdigim hakketen kardeşim olan Maxpayne(bosdunya)Reyiz wsws bu gibi tanıdıgım sagı gösterdigim dostlarımı kndisini bn gibi tanıtıp konusunca onlarıda soymakta bulnuyor :S . Gelelim geçen haafta forumda dolaşıyordum theassains arkdasa çarımı emanet etmiştim ve galiba onu bn zannetmişsiniz
.
Bilmem nekadar umursarsınız ama cidden adamın hakkını yemeyin hakketen bn werdim oyunu bırakmadan önce.Herneyse bu olaylardan sonra affedilmem gerekn birşey yok galiba.Ama bn yinede dostlarımın canının yandgını duyunca asıl o üzdü bni we bu konuyu açmak sorumlulugunda hissetim kendimi
. oyuzden bu bilgilendirmeyi sizlere snuyorum dikkate alıp almamk size kalmış bir mesle elbet.HErneyse bn yinede arkadaslarımdan helallk istiorum ve TheAsisins arkdasıma oyunda başarılar diliyorum.Beni bulmak görüşmek istyenler Wolfteam oyununda MyDoquKaN mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz!!!! 
.Bilmem nekadar umursarsınız ama cidden adamın hakkını yemeyin hakketen bn werdim oyunu bırakmadan önce.Herneyse bu olaylardan sonra affedilmem gerekn birşey yok galiba.Ama bn yinede dostlarımın canının yandgını duyunca asıl o üzdü bni we bu konuyu açmak sorumlulugunda hissetim kendimi
. oyuzden bu bilgilendirmeyi sizlere snuyorum dikkate alıp almamk size kalmış bir mesle elbet.HErneyse bn yinede arkadaslarımdan helallk istiorum ve TheAsisins arkdasıma oyunda başarılar diliyorum.Beni bulmak görüşmek istyenler Wolfteam oyununda MyDoquKaN mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz!!!! 
Kardeş saol valla dostum TheAssassin in canını pek yaktılar bu konu yüzünden iyi oldu bu açıklaman...
İnanmıyorum bütün editlerı çalan sensın dogukan senı gerçekten arkadaşım knkm sanmştım ama yanılmışız demirankas adlı kışınınde bılezıgı çaldın maxpaynenın 4 edıtını çaldın ve oyunu bıraktı ln senın yuzundn 30 gun ban ydm daha ne olsun ben ınanmıyorum sen tam br hırsızsın abınde karayılan oda hırsızın kralı bılıyoruz artık neyse sensın bır oyun daha zvklı olacak emın ol
adabını bilde konus bilmeden yorum yapma sana kanıtlarını e-mail ile yollarım agzını bozma we sakın abime laf sıçratma o sıçrattıgını agzına bn sıçratını sinirlerimi germe yoksa emin ol senn için hiç iyi olmaz 0 30 gün ban sınırsız olur ondan sonrada sakın aglama.Ben yazdım başıma gelenleri inananlar inanasın walla,ayrıca oyuna geri dönücem ama baska yeni bir çarla,,,,,,,