Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeter ArtıK....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 414141u
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

414141u

Level 6
TM Üye
Konular
451
Online süresi
4m 9s
Reaksiyon Skoru
51
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay
Başarım Puanı
167
MmoLira
48
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1:Oyun Oynarken Lag Olup Oyundan Atıyor.
2:Oyuna Zor Girior 15Dk Ya Anca Giriyor

Bu Sorunları Artık Bi Çözüm Bulunuz Adminler!:mad:

Oyuna giriş probleminin neden olabileceği konusunda uzunca bir açıklama yapmıştım ben fakat hangi konu başlığı altında yaptığımı bilmiyorum. Eğer bu sorunlar ilgili konuları araştırırsan benim yorumumu görebilirsin kardeşim. Mantıklı bir açıklama yapmıştım. Lag sorununu giderebilmek için de oyunun yaklaşık 1 hafta kapatılması ve bilgisayarların değiştirilip oyunun tekrar aynı şekilde kurulması gerektiğini düşünüyorum ki bu çok yorucu ve masraflı bir işlem. Şuanda kurucuların bu kadar masrafı kaldırabileceğini pek sanmıyorum. :/

bu sorun büyümeye devam ederse zaten admin en kısa sürede halledecektir bizde böyle bir problem yaşıyoruz ve doğal olarak hoşnut değiliz kısa zamanda halledilir merak etme :)

Sunucu değişimleri oldukça bu sorunlar çözülür.Sizin netinizle de alakalı olabilir.

Sunucu değişimleri oldukça bu sorunlar çözülür.Sizin netinizle de alakalı olabilir.

Bende oyundan atılma sıklığınızın internet bağlantınızla alakalı olabileceğini düşünüyorum. Benim internetim hızlı. Bu yüzden de nadiren atılıyorum oyundan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri