Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Beraberlik İçin Bayrak Açtılar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FinaL07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 181

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Önceki akşam Turkcell Kurçeşme Arena'da sahne alan Funda Arar, sahnede Türk bayrağı açtı. "Bizler varoldukça bu bayrak hep dalgalanacak" diyerek terörü lanetleyen sanatçı, uzun süre ayakta alkışlandı. Konser bitiminde gazetecilerle konuşan Arar, "Şehitlerimizden dolayı çok üzüntülüyüz. Beraberlik adına Türk bayrağıyla mesaj vermek istedik" dedi.

BAYRAKK.jpg

Öte yandan, Öptüm' adlı albümüyle yaza damgasını vuran Sezen Aksu; iki senenin ardından ilk kez önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Aksu'nun, üç saat sahnede kaldığı konseri 4 bin 500 kişi izledi.

ONLARI YAŞATALIM
Geçtiğimiz yıllarda, ülkemizde gerçekleşen terör olayları nedeniyle konserini iptal ederek, bu konuda ne kadar hassas olduğunu gösteren ünlü sanatçı, sahnede yine önemli mesajlar verdi. Aksu, "İki gündür bu olaylar nedeniyle herkes gibi benim de gözüme uyku girmiyor. Açık yara gibiyim... Yeter artık! 30 yıldır çözülmeyen bu sorun artık bitsin! Konuşmaya gelince herkes; 'Biz çok iyiyiz, çok güçlüyüz' diyor. Fakat çocuğumun yaşayamadığı toprakları ne yapayım? Çocuklarımızın ölmesini engelleyemiyoruz, yeter artık! 'Kaç gündür konseri iptal etsem mi?' diye düşünüyorum ama bu sefer de gösteriş yapıyor denmesini istemedim. Çocuklarımızı yaşatmamız gerekiyor" diye konuştu.

HERKESİ GÜLDÜRDÜ
Aksu, annesinin bir rüyasını da dinleyiciyle şöyle paylaştı: "Annem rüyasında rahmetli teyzemi, dayımı ve annesini görmüş. Anneme 'Gözünü aç! Sana bir şey söyleyeceğiz' demişler. Annem de 'Hayatta açmam, ben gelince söylersiniz' demiş..."

sezen%20aksuuu.jpg

ŞAŞIRDI VE ŞAŞIRTTI
Sezen Aksu önce siyah, ardından da beyaz bir elbise giyerek sahneye çıktı. Aksu'nun dansçıların kullandığı striptiz direğine yaklaşarak şarkı söyleyip, dans etmesi seyirciden alkış aldı. Aksu, seyircilere dönerek "Artık 25 değilim. Belim ağrıyor" dedi. Yeni albümündeki 'Arkadaş Şarkısını Duyunca' isimli parçayla birlikte binlerce hayranı, 'Öptük' yazılı pankartlarla ayağa kalktı.

muck.jpg

Aksu, "Yahu sizi kim organize etti? Artık hiçbir şeye şaşırmam diyordum, yine beni şaşırttınız. Demek ki, hak ediyorum iyi bir insanım" dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri