Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

turkmmo level atlama hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MsK25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

turkmmo level atlama hakkında birşey soeracam arkadaslar bazı arkadaşlara bakıomda seviyeleri 22 25 27 35...felan lewelleri 2 benim seviye 15 seeviye kaç olunca 2.lewele geçecem.şimdiden teşekkürler.birde rep verirken diğer üyelerinde mesajlarını değerlendirmeniz gerekiyor başka üyelerede rep veriyorum yine aynı mesaj çıkıyor teşekküerler arkadaşlar....

Copyright to slhkrc Saygılarr

saolasın admin vallahi mesajı yazdığımdaha bir dakika olmadı site süper yöneticilerde ve bende bu sitede görev yapmak istiyorum elimden geleni kadar turkmmo.com'u öneriyorum nette facebookta felan sizinle çalışmak benim için büyük bir şereftir....

Copyright to slhkrc Saygılarr...

Moderatör başvurusu yapabilmek için 500 mesajın üstünde mesaja sahip olmanız gerekmektedir
KARDEŞ BEN DAHA ORAYA GELMEDİM OKADAR MESAJIM YOK Kİ:(((AMA ÇOK İSTİYORUM TURKMMO.COMDA BİR GÖREV ALMAYI KÜÇÜK BİR GÖREVDE OLSA FACEBOOK SİTESİNİ MESELA KONTROL ETME FELAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri